Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (547)
 
anissophea (494)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar


Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Sat Mar 28, 2015 1:42 pm



Rahsia Formula Tarik Rezeki Paling Berkesan


Apa beza 111 FORMULA TARIK REZEKI ( FTR) dengan BUKU REZEKI yang lain?
Masya ALLAH, Ilmu ALLAH itu sangat LUAS. Tak terjangkau dek akal. Setuju?
Alhamdulillah banyak perbezaan dan keunikan buku FTR dengan buku rezeki lain yang telah dikenal pasti berdasarkan respon para pecinta FTR setakat ini, iaitu:

?Baca-Baca SENTAP
?Santai dan Sangat JELAS
?Panduan Lengkap,
?TERPERINCI,
?TERBUKTI dan PRAKTIKAL
?Memberi Kelainan JIWA yang LUAR BIASA
?Pengalaman SEBENAR 100%
?REZEKI berjaya masuk seawal 1 hari.


Ibarat membaca selori buku tentang REZEKI tetapi dikumpulkan di dalam satu buku sahaja.
Menjimatkan masa.

Hanya Klik Link Dibawah:-

>>> Formula Rezeki terbukti berjaya menarik rezeki melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, keberkataan hidup dunia dan akhirat


Tag:
formula rezeki, menarik rezeki, rezeki melimpah, kebahagiaan hati, kekayaan harta, kekayaan jiwa, keberkatan hidup, sedekah dan rezeki, dhuha dan rezeki, nak kaya, duit bukan rezeki, konsep rezeki, minta rezeki, mohon rezeki, rezeki luarbiasa, syukur rezeki, rezeki tak disangka, nikmat rezeki


Last edited by xbest on Wed Jul 12, 2017 6:32 am; edited 1 time in total

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue Mar 31, 2015 2:54 pm



Nak tahu kenapa Rezeki kena Tarik??
Nak tahu kenapa Rezeki Tak Mahu Masuk??

Jaminan wang dikembalikan 500% tanpa ragu.
<< http://bit.ly/FormulaTarikRezeki2015 >>




Last edited by xbest on Mon Jul 17, 2017 8:00 am; edited 1 time in total

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Wed Apr 01, 2015 2:00 pm



"KESAN hati yang POSITIF adalah 5000 kali LEBIH BAIK daripada hati yang negatif dan akan menarik BANYAK REZEKI"

Ketahui RAHSIA bagaimana...
Hati yang POSITIF berjaya...
Menarik REZEKI lebih banyak...
dan tanpa DI SANGKA-SANGKA!!

70 formula REZEKI bakal menyelesaikan masalah anda.
Disini rahsianya >> Formula Tarik Rezeki 2015


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue May 05, 2015 11:18 pm



Dapatkan Sekarang!
==> http://bit.ly/FormulaTarikRezeki2015



Tag:
punca rezeki sempit,kenapa rezeki sempit,hutang rezeki sempit,sebab rezeki sempit,rezeki sempit,rezeki halal,rezeki yang berkat,rezeki anak, rezeki murah,rahsia murah rezeki,rahsia rezeki murah,rahsia rezeki berkat,rahsia rezeki melimpah,rahsia keajaiban rezeki,rahsia menjemput rezeki,rahsia jemput rezeki,rahsia rezeki,formula luas rezeki, tarik rezeki, rezeki melimpah, kebahagiaan hati, kekayaan harta, kekayaan jiwa, keberkatan hidup, sedekah dan rezeki, dhuha dan rezeki, nak kaya, duit bukan rezeki, konsep rezeki, minta rezeki, mohon rezeki, rezeki luarbiasa, syukur rezeki, rezeki tak disangka, nikmat rezeki, rezeki melimpah ruah, jemput rezeki, rezeki Allah, murah rezeki, rezeki berkat


Last edited by xbest on Fri Jul 14, 2017 6:21 pm; edited 1 time in total

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue May 19, 2015 12:10 pm

“Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di DUNIA dan di AKHIRAT”

Dapatkan Sekarang!
==> http://bit.ly/FormulaTarikRezeki2015


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue Sep 01, 2015 3:07 pm



PS : Formula ini sesuai bagi mereka yang mahu menjemput rezekiNya dalam semua segi sama ada kerjaya, emosi, kecukupan wang, keluruhan rohani, bebas daripada sifat malas, dengki, dan yang paling utama formula ini akan menghasilkan sesuatu impak dalam kehidupan seharian terutama dalam aspek REZEKI.

Lagi info, klik sini ==> http://tinyurl.com/RahsiaTarikRezeki4me

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Wed Sep 02, 2015 12:04 pm



FORMULA REZEKI INI AKAN MEMBANTU ANDA MENSUCIKAN KOLAM JIWA DAN MENDAPATKAN APA YANG ANDA MAHUKAN DI DALAM HIDUP DENGAN SANGAT BERKESAN.

FORMULA 55: JANGAN MENUNDA SOLAT

Jika kita menunda-nundakan solat 5 waktu, maka ALLAH akan menunda-nundakan rezeki kita.

Jika kita buat sesuatu perkara secara suka-suka, maka ALLAH bagi rezeki kita dalam bentuk suka-suka sahaja, Jika kita buat sesuatu perkara itu secara sungguh-sungguh maka ALLAH bagi rezeki kita dalam bentuk terbaik sungguh-sungguh.

Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah keadaan sesuatu kaum, Sebelum mereka mengubah diri mereka sendiri” (Surah Ar-Ra’d 13:11)

Apabila mengerjakan pekerjaan kita dengan bersungguh-sungguh itu bermakna kita menghargai dan menghormati keistimewaan yang ALLAH kurniakan kepada kita.
Gunakanlah kelebihan, kebolehan yang ada sebaik-baiknya.

111 FORMULA REZEKI EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)

Lagi info, klik sini ==>  http://tinyurl.com/RahsiaTarikRezeki4me


Last edited by xbest on Mon Jul 17, 2017 8:01 am; edited 1 time in total

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Thu Sep 03, 2015 1:08 pm

Rezeki saya pernah ditarik oleh Allah.
Masa tu dalam akaun ada RM 10.
Dalam wallet ada RM 2.
Kereta kena rampas pula tu...

Aaarrggghhh!

Dalam hati, macam mana ni?

Hidup STRESS dan DUGAAN bertalu-talu,
Suteru datang tidak diduga.

Itulah dugaan yang dialami masa tu.

Sejak baca ebook 70 Formula Rezeki Melimpah Ruah
daripada karya Nora Yusof banyak benda saya belajar
dan fahami.

Dalam hati berkata;

"Oh macam ni rupanya... Patutlah aku..."

Alhamdulillah, walaupun rezeki belum melimpah ruah,
Allah telah berikan saya ILMU, HIKMAH dan
REZEKI untuk memulakan hidup baru.

Lagi info, klik sini ==> http://tinyurl.com/RahsiaTarikRezeki4me


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Fri Sep 18, 2015 8:34 pm



SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT DI BAWAH:

1) DENGKI
2) SAKIT HATI DENGAN ORANG
3) CEMBURU
4) MURUNG
5) SEDIH
6) MASALAH KOMUNIKASI
7) LALAI
Cool LUPA
9) TAK CUKUP DUIT
10) MERASA DIRI HEBAT
11) RIAK
12) BERCELARU
13) TIDAK TENANG TIDUR
14) SUKA FIKIR MASALAH
15) TIDAK TAHU MEMBETULKAN NIAT
16) SUKA FIKIR BUKAN-BUKAN

Dan banyak lagi..

Jika dibaca penuh penghayatan:

==> http://bit.ly/FormulaTarikRezeki2015

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Mon Nov 30, 2015 8:31 am

Boleh saya katakan bahawa kebanyakkan masalah yang dihadapi berpunca daripada masalah hati yang semakin kronik dan serius. Masalah hati ini pula tidak boleh diselesaikan dengan melihat secara mata kasar.

Ia perlu diselesaikan dengan sentuhan hati minda serta jiwa raga kita semua. Untuk pengetahuan anda, saya tidak menjual tetapi saya ingin anda dan saya, kita sama-sama berubah melalui pembacaan ebook yang saya kongsikan ini

=> http://tinyurl.com/formularezeki16

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Fri Dec 25, 2015 10:20 am



PS : Formula ini sesuai bagi mereka yang mahu menjemput rezekiNya dalam semua segi sama ada kerjaya, emosi, kecukupan wang, keluruhan rohani, bebas daripada sifat malas, dengki, dan yang paling utama formula ini akan menghasilkan sesuatu impak dalam kehidupan seharian terutama dalam aspek REZEKI.

Lagi info, klik sini ==> http://tinyurl.com/RahsiaTarikRezeki4me

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue Dec 29, 2015 7:45 pm



PS : Formula ini sesuai bagi mereka yang mahu menjemput rezekiNya dalam semua segi sama ada kerjaya, emosi, kecukupan wang, keluruhan rohani, bebas daripada sifat malas, dengki, dan yang paling utama formula ini akan menghasilkan sesuatu impak dalam kehidupan seharian terutama dalam aspek REZEKI.

Lagi info, klik sini ==>  http://tinyurl.com/RahsiaTarikRezeki4me


Last edited by xbest on Mon Jul 17, 2017 8:02 am; edited 1 time in total

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Thu Dec 31, 2015 4:51 pm

FORMULA REZEKI INI AKAN MEMBANTU ANDA MENSUCIKAN KOLAM JIWA DAN MENDAPATKAN APA YANG ANDA MAHUKAN DI DALAM HIDUP DENGAN SANGAT BERKESAN.

Dapatkan Sekarang!
==> http://bit.ly/FormulaTarikRezeki2015

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Fri Jan 01, 2016 5:39 pm

Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di DUNIA dan di AKHIRAT

Dapatkan Sekarang!
==> http://bit.ly/FormulaTarikRezeki2015


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue Jan 05, 2016 7:48 am

Keajaiban SEDEKAH dlm menjemput rezeki.
Banyakkan bersedekah, rezeki akan bertambah.

Mulakankan Sekarang!

==> http://tinyurl.com/formularezeki16

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Mon Jan 18, 2016 8:58 am

"Ketika Nabi Musa a.s diperintahkan oleh Allah SWT untuk memukul sebiji batu,maka Nabi Musa pun memukul batu tersebut lapisan demi lapisan sehingga ke lapisan yang ke tujuh.Pada lapisan yang ketujuh itu Nabi Musa a.s menemui seekor ulat ada di dalam batu tersebut dan bersama dengan ulat itu adalah sehelai daun yang segar.Sambil itu,Nabi Musa a.s mendengar ulat itu bertasbih," Subhanna man yarani, wa yasma’u kalami, wa ya’rifu maqami, wa yarzuquni, wa la yansani" maksud tasbih "Aku yakin Allah Maha Melihat,Allah Maha Mengetahui di mana aku berada,Dia yang memberi rezeki kepada aku,Dia tidak pernah lupa pada aku." Lantas siapakah yang meletakkan daun yang segar itu bagi makanan ulat yang duduknya di dalam batu yang berlapis tujuh?

Kesimpulannya: Rezeki ALLAH luas dan tidak terjangkau diakal kita dan DIA maha mengetahui.

OK, siapa yang mahu FORMULA REZEKI, sila ke link ini:

==> http://tinyurl.com/FormulaRezekiNora


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Sat Jan 23, 2016 5:08 pm

Dah kerja untuk Allah belum?

Kalau belum macam mana dia nak kurniakan rezeki pagi-pagi hari?

Kita sibuk pergi kerja untuk diri sendiri dan manusia padahal kita mengaku rezeki itu datang dari Allah.

Perasan tak?

Bagaimana atau kerja apa yang nak kena buat untuk Allah?

Cukupkan selawat
Cukupkan istifar
Cukupkan zikir
Cukupkan sedekah.
Solatlah dhuha.


Susah ke? Tak susah tapi berat nak buat sebab tak ikhlas. Huhu.

==> http://tinyurl.com/formularezeki16


Nanti saya ajar tips rezeki yang lain pula.

Dapat sesuatu? Semoga bermanfaat semua.

Jom sama-sama buat dan istiqamah.

Lagi info, klik sini --> Formula Tarik Rezeki


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Wed Jan 27, 2016 4:39 pm

SAKIT HATI ITU MENYEKAT REZEKI


Menyakiti dan disakiti itu Dosa.

Walau sebesar kuman kita menyakitkan hati orang, kita sudah berdosa.

Kita yang merasa sakit hati dengan orang yang menyakitkan hati kita, kita juga berdosa.

Maka kedua-duanya rezeki tersekat.

Tetapi kita tidak perasan hal ini bukan?

Kerana kita ada sengaja dan tidak sengaja menyakiti hati orang sama ada lisan atau perbuatan.

Sebab itu... Dalam Islam sangat dianjurkan antara kita bermaaf-maafan supaya DOSA sesama manusia...

-Bebas berterbangan. -Tiada lagi bersarang.

Sering kita dengar ibu bapa berkecil hati dengan anak.

Ibu bapa berdosa, anak juga berdosa. Kerana apa? Kerana Islam tidak ajar kita menyimpan rasa sakit, marah dan dendam di hati.

Ibu bapa terasa hati, sakit hati dengan anak, akan mengakibatkan rezeki anak tersekat. Menyebabkan hidup anak kesusahan.

Anak-anak pula degil, ego, menyakiti ibu bapa makin menggunung dosa. Adakah hidup ibu bapa bahagia dan kesenangan?

Tidak ada kan?

BAHAGIA ITU REZEKI.

Ingat, dosa antara manusia, Allah tak campur. Itu antara kamu. Tak bermaafan, tanggunglah kamu akibatnya perbicaraan akhirat yang panjang kelak. Lautan manusia mahu percepatkan hisab. Tapi kita? Kerana marah, kerana sakit hati, lebih rela melambatkan hisab sendiri dan orang lain.


-Ibu bapa -Anak -Suami -Isteri

-Adik beradik -Jiran -Kawan -Guru -Saudara Dll manusia.

Lepaskanlah sekarang.
Bebaskanlah hati.

Jangan ditambah lagi dosa diri.

Selagi ada di dalam dada,
selagi itu kita sedang mengumpul dosa.

Jangan ambil alih tugas Allah mengadili, menghukum kesalahan manusia.

Kita tidak layak buat kerja Allah.

Kerja kita, beribadah dan ikut perintah DIA.

Islam ajar bersangka baik, tidak berdendam, pemaaf, pemurah dan saling mendoakan. Betul kan?

Bebaskanlah jiwa-jiwa yang sakit itu supaya tenang dan sabar.

Dan keajaiban terbesar.

REZEKI MELIMPAH RUAH AKAN TERTARIK KEPADA MANUSIA YANG SUKA MEMAAFKAN.

Jika anda berminat ebook Formula Rezeki, dapatkan di sini ==> http://tinyurl.com/formularezeki16

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Mon Mar 21, 2016 5:24 pm



FORMULA REZEKI INI AKAN MEMBANTU ANDA MENSUCIKAN KOLAM JIWA DAN MENDAPATKAN APA YANG ANDA MAHUKAN DI DALAM HIDUP DENGAN SANGAT BERKESAN.

FORMULA 55: JANGAN MENUNDA SOLAT

Jika kita menunda-nundakan solat 5 waktu, maka ALLAH akan menunda-nundakan rezeki kita.

Jika kita buat sesuatu perkara secara suka-suka, maka ALLAH bagi rezeki kita dalam bentuk suka-suka sahaja, Jika kita buat sesuatu perkara itu secara sungguh-sungguh maka ALLAH bagi rezeki kita dalam bentuk terbaik sungguh-sungguh.

Sesungguhnya Allah tidak akan mengubah keadaan sesuatu kaum, Sebelum mereka mengubah diri mereka sendiri” (Surah Ar-Ra’d 13:11)

Apabila mengerjakan pekerjaan kita dengan bersungguh-sungguh itu bermakna kita menghargai dan menghormati keistimewaan yang ALLAH kurniakan kepada kita.
Gunakanlah kelebihan, kebolehan yang ada sebaik-baiknya.

111 FORMULA REZEKI EDISI 5 TERBAIK (BEST SELLER)

Lagi info, klik sini ==> http://tinyurl.com/RahsiaTarikRezeki4me

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Tue Apr 12, 2016 11:10 am

Rahsia Memudahkan Rezeki

Istighfar paling kurang 100 kali. Jika banyak masalah, bacalah 1000 kali sehari atau lebih pun tidak mengapa. Insya-Allah akan terbuka jalan penyelesaian kepada masalah itu. Istighfar membuka segala simpulan. Apa saja yang berlaku di dalam hidup kita, kunci masalah adalah di dalam hidup kita. Kitalah puncanya. Tuhan tidak menzalimi kita sebaliknya kita yang menzalimi diri kita sendiri. Istighfar adalah konsep zero minda iaitu kosongkan jiwa hanya ada DIA. Bila ada DIA di dalam hidup ini maka semua masalah akan tidak ada apa-apa. Hanya DIA yang mengaturkan semua masalah. Serahkan kepada Allah semuanya. Buat secara istiqamah.


Lagi info, klik sini => Formula Rezeki


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Fri Sep 02, 2016 8:25 pm

"Ketika Nabi Musa a.s diperintahkan oleh Allah SWT untuk memukul sebiji batu,maka Nabi Musa pun memukul batu tersebut lapisan demi lapisan sehingga ke lapisan yang ke tujuh.Pada lapisan yang ketujuh itu Nabi Musa a.s menemui seekor ulat ada di dalam batu tersebut dan bersama dengan ulat itu adalah sehelai daun yang segar.Sambil itu,Nabi Musa a.s mendengar ulat itu bertasbih," Subhanna man yarani, wa yasma’u kalami, wa ya’rifu maqami, wa yarzuquni, wa la yansani" maksud tasbih "Aku yakin Allah Maha Melihat,Allah Maha Mengetahui di mana aku berada,Dia yang memberi rezeki kepada aku,Dia tidak pernah lupa pada aku." Lantas siapakah yang meletakkan daun yang segar itu bagi makanan ulat yang duduknya di dalam batu yang berlapis tujuh?

Kesimpulannya: Rezeki ALLAH luas dan tidak terjangkau diakal kita dan DIA maha mengetahui.

OK, siapa yang mahu FORMULA REZEKI, sila ke link ini:

==> http://tinyurl.com/FormulaRezekiNora


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Sun Sep 04, 2016 7:20 am



Saya mahu anda tarik nafas dan baca dengan tenang.
Cuba bayangkan, rasakan dan andaikan diri anda
berada dalam keadaan di bawah ini?

+ Duit makin mudah dapat dan semakin banyak setiap hari.
+ Ada masalah, namun berjaya hadapi dan diselesaikan dengan mudah.
+ Diri makin tenang, bahagia, positif dan mudah tersenyum.
+ Walau ada duit sikit, ia berkat dan banyak. Malah lebih dari cukup.
+ Hutang berjaya dilangsaikan dan diri bebas kewangan.
+ Hubungan suami isteri dan keluarga gembira sentiasa.
+ Bestnya dan seronok dapat nikmat iman beribadah kepada Allah.


Apakah yang anda rasa sekarang?
Luar biasa bukan?

Lagi info, Klik sini ==>> http://tinyurl.com/FormulaTarikRezeki2017



xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Mon Oct 10, 2016 5:16 pm



>>>>RAHSIA PEMBERSIHAN KOLAM JIWA YANG PALING BERKESAN MENARIK REZEKI<<<<


Formula terbukti berjaya untuk menarik rezeki yang melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, serta keberkatan hidup di DUNIA dan di AKHIRAT

SANGAT SESUAI UNTUK MEREKA YANG MEMPUNYAI PENYAKIT DI BAWAH:

1) DENGKI
2) SAKIT HATI DENGAN ORANG
3) CEMBURU
4) MURUNG
5) SEDIH
6) MASALAH KOMUNIKASI
7) LALAI
Cool LUPA
9) TAK CUKUP DUIT
10) MERASA DIRI HEBAT
11) RIAK
12) BERCELARU
13) TIDAK TENANG TIDUR
14) SUKA FIKIR MASALAH
15) TIDAK TAHU MEMBETULKAN NIAT
16) SUKA FIKIR BUKAN-BUKAN


Dan banyak lagi..

LIHAT APA KATA PEMBACA EBOOK 70 FORMULA REZEKI INI
===========================================

"Baru2 akak dilanda satu masalah dlm diri akak.... masa tu mmg lost.. sehingga akak rasa mcm gelap aje dunia ni pada kemuncak masalah tu.. sehingga satu mlm... akak baca blk ebook nora hingga tertidur.. bangun pagi.. akak rasa lain sgt.. mcm ada satu semangat baru.. masalah tu jd kecik pulak.. start dari mlm tu.. mmg akak akan selalu baca.. bila akak fikir balik... baru akak perasan.. ebook nora kandungan dia "happy2..".. membakar semangat.. sbb tulah.. kalau akak bc seblm tidur.. bila bangun pagi mood jd happy n bersemangat...."

-CIKPUAN NOR ZAHIDAH ARIFFIN


BERMINAT MILIKI EBOOK INI? TEMPAH SEKARANG.
500% BERKESAN. SETIAP HARI PASTI TERSENYUM 24 JAM.

Jaminan wang dikembalikan 500% tanpa ragu.
<< TEKAN SINI SEKARANG SEBELUM TAWARAN DITUTUP >>


xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Wed Jul 12, 2017 6:33 am



Rahsia Formula Tarik Rezeki Paling Berkesan


Apa beza 111 FORMULA TARIK REZEKI ( FTR) dengan BUKU REZEKI yang lain?
Masya ALLAH, Ilmu ALLAH itu sangat LUAS. Tak terjangkau dek akal. Setuju?
Alhamdulillah banyak perbezaan dan keunikan buku FTR dengan buku rezeki lain yang telah dikenal pasti berdasarkan respon para pecinta FTR setakat ini, iaitu:

?Baca-Baca SENTAP
?Santai dan Sangat JELAS
?Panduan Lengkap,
?TERPERINCI,
?TERBUKTI dan PRAKTIKAL
?Memberi Kelainan JIWA yang LUAR BIASA
?Pengalaman SEBENAR 100%
?REZEKI berjaya masuk seawal 1 hari.


Ibarat membaca selori buku tentang REZEKI tetapi dikumpulkan di dalam satu buku sahaja.
Menjimatkan masa.

Hanya Klik Link Dibawah:-

>>> Formula Rezeki terbukti berjaya menarik rezeki melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, keberkataan hidup dunia dan akhirat


Tag:
formula rezeki, menarik rezeki, rezeki melimpah, kebahagiaan hati, kekayaan harta, kekayaan jiwa, keberkatan hidup, sedekah dan rezeki, dhuha dan rezeki, nak kaya, duit bukan rezeki, konsep rezeki, minta rezeki, mohon rezeki, rezeki luarbiasa, syukur rezeki, rezeki tak disangka, nikmat rezeki

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by xbest on Mon Jul 17, 2017 8:52 pm



Rahsia Formula Tarik Rezeki Paling Berkesan


Apa beza 111 FORMULA TARIK REZEKI ( FTR) dengan BUKU REZEKI yang lain?
Masya ALLAH, Ilmu ALLAH itu sangat LUAS. Tak terjangkau dek akal. Setuju?
Alhamdulillah banyak perbezaan dan keunikan buku FTR dengan buku rezeki lain yang telah dikenal pasti berdasarkan respon para pecinta FTR setakat ini, iaitu:

?Baca-Baca SENTAP
?Santai dan Sangat JELAS
?Panduan Lengkap,
?TERPERINCI,
?TERBUKTI dan PRAKTIKAL
?Memberi Kelainan JIWA yang LUAR BIASA
?Pengalaman SEBENAR 100%
?REZEKI berjaya masuk seawal 1 hari.


Ibarat membaca selori buku tentang REZEKI tetapi dikumpulkan di dalam satu buku sahaja.
Menjimatkan masa.

Hanya Klik Link Dibawah:-

>>> Formula Rezeki terbukti berjaya menarik rezeki melimpah ruah, kebahagiaan hati, kekayaan harta dan jiwa, keberkataan hidup dunia dan akhirat


Tag:
formula rezeki, menarik rezeki, rezeki melimpah, kebahagiaan hati, kekayaan harta, kekayaan jiwa, keberkatan hidup, sedekah dan rezeki, dhuha dan rezeki, nak kaya, duit bukan rezeki, konsep rezeki, minta rezeki, mohon rezeki, rezeki luarbiasa, syukur rezeki, rezeki tak disangka, nikmat rezeki

xbest

Number of posts : 547
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Formula Berkesan Tarik Rezeki 2015

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum