Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (553)
 
anissophea (505)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


Celcom tamat kan promosi First gold?

View previous topic View next topic Go down

Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by sooang on Mon Apr 04, 2016 5:44 pm

aku dengar last promosi sehingga 31 march 2016 pelan first gold ni abes, ade yang kate boleh lagi, ade yang ckap dah abes, aku tak pasti mane satu yang betul, klau betul aku nk tahu jugak, sbb org kate pelan ni best..

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by catwang on Mon Apr 04, 2016 5:45 pm

sooang wrote:aku dengar last promosi sehingga 31 march 2016 pelan first gold ni abes, ade yang kate boleh lagi, ade yang ckap dah abes, aku tak pasti mane satu yang betul, klau betul aku nk tahu jugak, sbb org kate pelan ni best..

memang best plan ni, aku pakai dah, seblom 31 march aku dah sign up ngn plan ni.. puas hati dr pelan yang penah aku pakai Razz.. tt pkai pelan ape skrng ?

catwang

Number of posts : 14
Registration date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by sooang on Tue Apr 05, 2016 12:03 pm

pakai pelan prepaid je.. nk cari post paid, tp betul lah ni dah tamat? ermmm , takde rezeki lah!! baru ingat nk nk join first gold ni, ade lagi tak telco lain mcm first gold plan?

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by catwang on Tue Apr 05, 2016 12:06 pm

sooang wrote:pakai pelan prepaid je.. nk cari post paid, tp betul lah ni dah tamat? ermmm , takde rezeki lah!! baru ingat nk nk join first gold ni, ade lagi tak telco lain mcm first gold plan?

ekh pelan first gold masih ade lah, diorng tangguhkan dan jalan kan lagi sbb ramai yang bagi feedback ok, tp aku tak pasti sampai bila dia bukak plan ni, pelan lain yang lain tak silap aku mane ade same mcm pelan ni, pelan ni kan 10 GB yang lain tak smpai 10GB aku rase, kebnyakkan bawah dr 10GB dan mahal plak tuh..

catwang

Number of posts : 14
Registration date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by sooang on Tue Apr 05, 2016 12:09 pm

catwang wrote:ekh pelan first gold masih ade lah, diorng tangguhkan dan jalan kan lagi sbb ramai yang bagi feedback ok, tp aku tak pasti sampai bila dia bukak plan ni, pelan lain yang lain tak silap aku mane ade same mcm pelan ni, pelan ni kan 10 GB yang lain tak smpai 10GB aku rase, kebnyakkan bawah dr 10GB dan mahal plak tuh..

ade lagi lah ni? hahaha! nasib baik, tp pelan dia masih same kan? mcm mne kau pakai pelan ni? coverage ok ke idok??

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by catwang on Tue Apr 05, 2016 12:10 pm

sooang wrote:ade lagi lah ni? hahaha! nasib baik, tp pelan dia masih same kan? mcm mne kau pakai pelan ni? coverage ok ke idok??

so far selame aku pakai beberape bulan ni, aku selalu dapt 4G Smile , kdg-2 kwn aku minta aku punya line sbb nk kan line tuh.. hahahaa, aku tak kesah sgt, sbb 10 GB bnyak so bagi je lah Razz

catwang

Number of posts : 14
Registration date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by truckfood888 on Wed Apr 06, 2016 11:30 am

nape tt tak pakai pelan lain? pelan lain pon ok, i pakai digi punya pelan .. coverage okay .. satu family i pakai DIGI Smile

truckfood888

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by catwang on Wed Apr 06, 2016 11:35 am

truckfood888 wrote:nape tt tak pakai pelan lain? pelan lain pon ok, i pakai digi punya pelan .. coverage okay .. satu family i pakai DIGI Smile

kwn aku yang pkai digi pon kdg-2 pakai data aku, dia kate dia punya coverage tak ok, line putusĀ².. bengang dia, nk main game pon sangkut.. kdng-2 lepak kwn aku tuh lah yang selalu pakai line celcom aku, so kat situ aku dah tahu coverage pelan D tak stabil..

catwang

Number of posts : 14
Registration date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by sooang on Thu Apr 07, 2016 11:19 am

tuh lah aku rase jugak celcom coverage dia ok dr yang lain, tuh aku tnya pasal pelan first gold masih wujud lagi tak, takut terlambat.. tp kau kate ade lagi nasib baik lah, malas nk register pelan lain Razz

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by catwang on Thu Apr 07, 2016 11:21 am

sooang wrote:tuh lah aku rase jugak celcom coverage dia ok dr yang lain, tuh aku tnya pasal pelan first gold masih wujud lagi tak, takut terlambat.. tp kau kate ade lagi nasib baik lah, malas nk register pelan lain Razz

hahaa, yang mane kwn-2 aku pakai pelan lain sume tuka gi first gold lepas diorng tengok aku pakai best je.. coverage ok, service pon ok bila nk sign up, not bad lah org kate, tak bnyak komplain kan..

catwang

Number of posts : 14
Registration date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by sooang on Fri Apr 08, 2016 9:30 am

catwang wrote:hahaa, yang mane kwn-2 aku pakai pelan lain sume tuka gi first gold lepas diorng tengok aku pakai best je.. coverage ok, service pon ok bila nk sign up, not bad lah org kate, tak bnyak komplain kan..

aku minat first gold sbb ade yonder unlimited tuh!! wekend ni aku pergi lah celcom nk tanya betulĀ² sbb ramai cakap ade lagi plan ni.. malas pakai pelan lain sbb rase pelan first gold ni menarik dari yg lain!!

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Celcom tamat kan promosi First gold?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum