Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (561)
 
anissophea (529)
 
SchulzCube (43)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar


Panduan Temuduga Penguasa Kastam WK41

View previous topic View next topic Go down

Panduan Temuduga Penguasa Kastam WK41

Post by xbest on Mon Apr 24, 2017 10:44 am

Temuduga Penguasa Kastam WK41 Sesi 2017

Dipanggil Temuduga KASTAM Sesi April/Mei ini? Kalau tak prepare memang susah nak LULUS tu.."
( Jangan risau, nota dan contoh soalan temuduga ini bakal membantu anda! )


Tahniah sebab anda dipanggil ke sesi Temuduga. Ini adalah peringkat akhir sebelum anda dilantik menggalas tugasan kastam ini. Jika anda perasan sebelum ini untuk sampai ke tahap ini ada 2 tapisan iaitu Peperiksaan Online dan Assessment Center dan anda bertuah sebenarnya sebab dah berada pada peringkat temuduga. Macam mimpi kan?

Satu-satunya Rujukan Temuduga WK41. Ianya disusun dengan penuh teliti dan dipecahkan kepada 3 bahagian penting

==> http://tinyurl.com/PenguasaKastamWK41a



temuduga kastam, rujukan kastam, panduan kastam, penguasa kastam, soalan exam kastam, contoh peperikasaan kastam, lulus penguasa kastam, gagal temuduga kastam


xbest

Number of posts : 561
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum