Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 70 on Thu May 16, 2019 7:26 am
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Mengenal Pasti Pinjaman yang Berunsurkan Penipuan
by bazinga8888 Sat Jul 27, 2019 12:37 am

» mana mau guna?
by directlylaugh Mon May 13, 2019 4:17 pm

» Kejohanan badminton Baginda 2017
by myrahupz Sat Aug 12, 2017 2:42 am

» Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?
by directlylaugh Mon May 15, 2017 12:49 am

» Data lagi berharga sekarang
by elly123 Fri Nov 11, 2016 3:23 pm

» Plan Mana Yang Boleh Pilih Number Sendiri =D
by mikkesho Fri Jun 17, 2016 6:42 pm

» Celcom tamat kan promosi First gold?
by sooang Fri Apr 08, 2016 9:30 am

» Tak Cukup! Nak Lagi !!!
by jacksiah92 Tue May 12, 2015 9:44 am

» Tanya ttg pelan prabayar yg murah..
by idalina Tue Feb 17, 2015 7:18 am

Top posters
directlylaugh (28)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
mikkesho (21)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
drekyee (20)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
Admin (18)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
starbucklover (17)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
catwang (17)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
bazinga8888 (14)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
bishopten (13)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
truckfood888 (13)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 
jacksiah92 (13)
Teruk 'jam' di keningau Vote_lcapTeruk 'jam' di keningau Voting_barTeruk 'jam' di keningau Vote_rcap 

August 2019
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Teruk 'jam' di keningau

Go down

Teruk 'jam' di keningau Empty Teruk 'jam' di keningau

Post by Admin on Wed Mar 09, 2011 5:27 pm

skrng ini, jalanraya di kgau begitu 'jam' sekali... mcm terlalu banyak kereta... jlnraya pula spt tdk teratur, pembinaan di sana sini tp tdk siap2...
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 18
Registration date : 2009-01-28

View user profile http://portalkeningau.forumotion.com

Back to top Go down

Teruk 'jam' di keningau Empty Re: Teruk 'jam' di keningau

Post by Ewod on Wed Apr 20, 2011 9:05 am

Sabar teruk jem berarti orang keningau sudah kaya semua mampu beli kereta, walaupun kancil, mestii kita mau tau kebanyakan kereta di keningau terutamanya yang besar-besar menunjukkan masyarakat di keningau ini kekayaan terlalu mendadak sehinggakan karajaan tidak dapat mengimbangkan keperluan terutama membasar atau melebarkan jalanraya jadi kerajaan baru mau logot-logot bah mau kasi selasai itu talun-alun supaya kita orang tidak abis masa di jalanraya, tapi satulagi bah masalah jalanraya sudah mau bikin dengan balanja juta 2, tapi kontrak koroni yang dapat, walaupun mesin tidak cukup tapi kasi juga diorang tidak mau kasi itu kontraktor yang diapunya baku-baku, boldozor, lury, penginsok dan lain-lain lengkap kerana nanti diurang tidak ada ampitan bah ?????

Ewod

Number of posts : 8
Registration date : 2010-10-13

View user profile

Back to top Go down

Teruk 'jam' di keningau Empty Re: Teruk 'jam' di keningau

Post by Sumandak87© on Fri Oct 25, 2013 8:32 am

Jalanraya keningau ni mcm tiada peraturan spesifik walaupn jum. Kereta smakin bertambah. "...Ikut suka hati suka badan buat..."

Sumandak87©

Number of posts : 3
Registration date : 2013-10-25

View user profile

Back to top Go down

Teruk 'jam' di keningau Empty Re: Teruk 'jam' di keningau

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum