Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
anissophea (606)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 
sooang (10)
 
truckfood888 (10)
 

July 2018
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


MUla new branches di Keningau

Go down

MUla new branches di Keningau

Post by edward38king on Mon Sep 05, 2011 5:57 pm

Selamat sejahtera!!! Minta tanya......

I nak mula expend business kami to Keningau... Nak tahu ada telco service sesuai bagi skarikat yang dikategori SME ? I perlu buat banyak panggilan tempatan, terutama dariri mobile telephone I.

Smile

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by drekyee on Tue Sep 06, 2011 11:15 am

Ini bergantung kepada apa yang anda nak…
Harga murah???? rangkaian yang luas???? Question
Masa I kerja dekat sana i guna celcom, tak pernah ada apa-apa masalah pun

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by edward38king on Wed Sep 07, 2011 2:13 pm

rangkaian luas dan harga yang murah I pun mau!! boleh??!! Very Happy Very Happy Very Happy

kalau bagi pilih... rangkaian luas lol... I perlu dapat dicontact selalunya

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by drekyee on Thu Sep 08, 2011 6:32 pm

wah, dicontact tu BM keh BI?? Very Happy
Memanglah semua peniaga ingin tak melabur tapi dapat untung 100%!
Tapi dalam dunia reality ini mana ada benda macam ni????
Macam i katakana celcom punya liputan agak bagus dekat sana...
kalau nak boleh cuba mereka punya prepaid biz plan dulu

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by starbucklover on Sat Sep 10, 2011 1:41 am

Jangan ikut kesilapan I yang pernah laku.....
I dulu sign up disebab dengan contract yang murah.....
lepas tu pergi sini line tak stabil, lagi teruk kadang kala tak a line langsung....
I sekarang betul faham, murah tak selalu baik.... terutama dalam businesss.......
avatar
starbucklover

Number of posts : 8
Registration date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by pikochew on Sat Sep 10, 2011 2:00 pm

Kesilapan tu memang kena bayar.....
Ambil i sebagai contoh dalam perniagaan i tidak perlu buat call yang banyak…biasa i hanya call partner saja….
oleh itu, i telah mengambil pakej business 5+1 yang membolehkan saya buat semua benda free dengan 5 nombor yang tertentu…
Nak maklumat lanjut boleh layari

pikochew

Number of posts : 6
Registration date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum