Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (553)
 
anissophea (505)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


MUla new branches di Keningau

View previous topic View next topic Go down

MUla new branches di Keningau

Post by edward38king on Mon Sep 05, 2011 5:57 pm

Selamat sejahtera!!! Minta tanya......

I nak mula expend business kami to Keningau... Nak tahu ada telco service sesuai bagi skarikat yang dikategori SME ? I perlu buat banyak panggilan tempatan, terutama dariri mobile telephone I.

Smile

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by drekyee on Tue Sep 06, 2011 11:15 am

Ini bergantung kepada apa yang anda nak…
Harga murah???? rangkaian yang luas???? Question
Masa I kerja dekat sana i guna celcom, tak pernah ada apa-apa masalah pun

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by edward38king on Wed Sep 07, 2011 2:13 pm

rangkaian luas dan harga yang murah I pun mau!! boleh??!! Very Happy Very Happy Very Happy

kalau bagi pilih... rangkaian luas lol... I perlu dapat dicontact selalunya

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by drekyee on Thu Sep 08, 2011 6:32 pm

wah, dicontact tu BM keh BI?? Very Happy
Memanglah semua peniaga ingin tak melabur tapi dapat untung 100%!
Tapi dalam dunia reality ini mana ada benda macam ni????
Macam i katakana celcom punya liputan agak bagus dekat sana...
kalau nak boleh cuba mereka punya prepaid biz plan dulu

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by starbucklover on Sat Sep 10, 2011 1:41 am

Jangan ikut kesilapan I yang pernah laku.....
I dulu sign up disebab dengan contract yang murah.....
lepas tu pergi sini line tak stabil, lagi teruk kadang kala tak a line langsung....
I sekarang betul faham, murah tak selalu baik.... terutama dalam businesss.......
avatar
starbucklover

Number of posts : 8
Registration date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by pikochew on Sat Sep 10, 2011 2:00 pm

Kesilapan tu memang kena bayar.....
Ambil i sebagai contoh dalam perniagaan i tidak perlu buat call yang banyak…biasa i hanya call partner saja….
oleh itu, i telah mengambil pakej business 5+1 yang membolehkan saya buat semua benda free dengan 5 nombor yang tertentu…
Nak maklumat lanjut boleh layari

pikochew

Number of posts : 6
Registration date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: MUla new branches di Keningau

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum