Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 70 on Thu May 16, 2019 7:26 am
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Mengenal Pasti Pinjaman yang Berunsurkan Penipuan
by bazinga8888 Sat Jul 27, 2019 12:37 am

» mana mau guna?
by directlylaugh Mon May 13, 2019 4:17 pm

» Kejohanan badminton Baginda 2017
by myrahupz Sat Aug 12, 2017 2:42 am

» Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?
by directlylaugh Mon May 15, 2017 12:49 am

» Data lagi berharga sekarang
by elly123 Fri Nov 11, 2016 3:23 pm

» Plan Mana Yang Boleh Pilih Number Sendiri =D
by mikkesho Fri Jun 17, 2016 6:42 pm

» Celcom tamat kan promosi First gold?
by sooang Fri Apr 08, 2016 9:30 am

» Tak Cukup! Nak Lagi !!!
by jacksiah92 Tue May 12, 2015 9:44 am

» Tanya ttg pelan prabayar yg murah..
by idalina Tue Feb 17, 2015 7:18 am

Top posters
directlylaugh (28)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
mikkesho (21)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
drekyee (20)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
Admin (18)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
starbucklover (17)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
catwang (17)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
bazinga8888 (14)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
bishopten (13)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
truckfood888 (13)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 
jacksiah92 (13)
Blackberry Curve 9320 Vote_lcapBlackberry Curve 9320 Voting_barBlackberry Curve 9320 Vote_rcap 

August 2019
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


Blackberry Curve 9320

Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Blackberry Curve 9320

Post by starbucklover on Fri Jul 06, 2012 10:17 pm

Ada sesiapa yg ada komen ttg model baru ni yer...BB lama I dah rosak..skrg nak beli yg baru lol....
starbucklover
starbucklover

Number of posts : 17
Registration date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by directlylaugh on Sat Jul 07, 2012 12:35 pm

kawanku .. celcom buat launching utk model ni hari ni dlm lokasi tersebut..haha.. kalo u mao cuba model ni sebelum beli, baik pergi tempat ni .. masih ada 85% discount daripada RRR kalo u beli dari tempat..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo
Blue Cube Spring Mall Sarawak

directlylaugh

Number of posts : 28
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by tomatokids on Mon Jul 09, 2012 1:55 am

Bestlah kalao ada 85% diskaunt....i selalulah miss deal ni....eh..mereka cakap BB ni ada OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, smart.....betukah ni???

directlylaugh wrote:kawanku .. celcom buat launching utk model ni hari ni dlm lokasi tersebut..haha.. kalo u mao cuba model ni sebelum beli, baik pergi tempat ni .. masih ada 85% discount daripada RRR kalo u beli dari tempat..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo
Blue Cube Spring Mall Sarawak

tomatokids

Number of posts : 1
Registration date : 2012-07-09

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by edward38king on Tue Jul 10, 2012 2:36 pm

tomatokids wrote:Bestlah kalao ada 85% diskaunt....i selalulah miss deal ni....eh..mereka cakap BB ni ada OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, smart.....betukah ni???

directlylaugh wrote:kawanku .. celcom buat launching utk model ni hari ni dlm lokasi tersebut..haha.. kalo u mao cuba model ni sebelum beli, baik pergi tempat ni .. masih ada 85% discount daripada RRR kalo u beli dari tempat..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo
Blue Cube Spring Mall Sarawak

murah macam ni I pon nak 1 lol..tapi yg HSDPA tu apa yer...internet?? kalau mcam tu telco mana yg ok??

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by cabbagemint on Wed Jul 11, 2012 11:43 am

yalah...kawan i pun dpt beli dgn RM388 saja.....sebab dia sign package... u boleh tengok package BB curve 9320 tu sini
celcom.com.my/smartphones/

edward38king wrote:
tomatokids wrote:Bestlah kalao ada 85% diskaunt....i selalulah miss deal ni....eh..mereka cakap BB ni ada OS7.1 platform dgn 3G/HSDPA ..ia akan lebih cepat, bagus, smart.....betukah ni???

directlylaugh wrote:kawanku .. celcom buat launching utk model ni hari ni dlm lokasi tersebut..haha.. kalo u mao cuba model ni sebelum beli, baik pergi tempat ni .. masih ada 85% discount daripada RRR kalo u beli dari tempat..

Blue Cube Pavillion KL
Blue Cube 1 Borneo
Blue Cube Spring Mall Sarawak

murah macam ni I pon nak 1 lol..tapi yg HSDPA tu apa yer...internet?? kalau mcam tu telco mana yg ok??

cabbagemint

Number of posts : 1
Registration date : 2012-07-11

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by drekyee on Thu Jul 12, 2012 11:14 am

mmg murah la..skrg dgn RM 388 mana blh beli smartphone ler....ni ada BB dan data package lol....

Blackberry Curve 9320 Slide1

drekyee

Number of posts : 20
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by tuliperfancy on Fri Jul 13, 2012 5:51 pm

tau x sekerang BB ni sudah menpunyai gps di dalam.... sangat sesuai utk kat orang yg selalu sesat saje....tempoh hayat bateri pun jadi lebih panjang...sangat berbaloi lah beli dgn harga ni..

drekyee wrote:mmg murah la..skrg dgn RM 388 mana blh beli smartphone ler....ni ada BB dan data package lol....

Blackberry Curve 9320 Slide1

tuliperfancy

Number of posts : 1
Registration date : 2012-07-13

View user profile

Back to top Go down

Blackberry Curve 9320 Empty Re: Blackberry Curve 9320

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum