Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (553)
 
anissophea (505)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


Whatchuwant la..???!!!!

View previous topic View next topic Go down

Whatchuwant la..???!!!!

Post by chimbunghol on Mon Jul 09, 2012 10:45 am

Baru-baru ni ada benda bagus untuk pelanggan Xpax saja lol ... tahu tak setiap minggu, korang ada peluang utk memenangi hadiah dengan hanya tekan * 128 # dan buat panggilan .... minggu yg dah lepas kan, boleh memilih hadiah dari Fidelio Soundsphere Philips atau Pioneer Steez Z-type portable music player lol.... setiap minggu gak boleh dapat hadiah baru yg menarik lol ... kalo best, whatchuwant la ...?!! Surprised

chimbunghol

Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Whatchuwant la..???!!!!

Post by bazinga8888 on Tue Jul 10, 2012 2:28 am

aku pengguna xpax juga, tapi tak tau pun
benar ka ni?...hanya dial *128# ajer dan blh menang???!!!! confused

bazinga8888

Number of posts : 5
Registration date : 2012-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Whatchuwant la..???!!!!

Post by chimbunghol on Wed Jul 11, 2012 10:47 am

Ini memang benar la bro .. bro hanya perlu copy-paste ini untuk maklumat yg lebih lanjut, baru la bro mengerti apa nak dibuat ... xpax.com.my/whatchuwant.php ... kalo daftar lagi byk... lagi byk le peluang memenangi hadiah ia… lol ....

chimbunghol

Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Whatchuwant la..???!!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum