Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (537)
 
anissophea (480)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Whatchuwant la..???!!!!

View previous topic View next topic Go down

Whatchuwant la..???!!!!

Post by chimbunghol on Mon Jul 09, 2012 10:45 am

Baru-baru ni ada benda bagus untuk pelanggan Xpax saja lol ... tahu tak setiap minggu, korang ada peluang utk memenangi hadiah dengan hanya tekan * 128 # dan buat panggilan .... minggu yg dah lepas kan, boleh memilih hadiah dari Fidelio Soundsphere Philips atau Pioneer Steez Z-type portable music player lol.... setiap minggu gak boleh dapat hadiah baru yg menarik lol ... kalo best, whatchuwant la ...?!! Surprised

chimbunghol

Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Whatchuwant la..???!!!!

Post by bazinga8888 on Tue Jul 10, 2012 2:28 am

aku pengguna xpax juga, tapi tak tau pun
benar ka ni?...hanya dial *128# ajer dan blh menang???!!!! confused

bazinga8888

Number of posts : 5
Registration date : 2012-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Whatchuwant la..???!!!!

Post by chimbunghol on Wed Jul 11, 2012 10:47 am

Ini memang benar la bro .. bro hanya perlu copy-paste ini untuk maklumat yg lebih lanjut, baru la bro mengerti apa nak dibuat ... xpax.com.my/whatchuwant.php ... kalo daftar lagi byk... lagi byk le peluang memenangi hadiah ia… lol ....

chimbunghol

Number of posts : 2
Registration date : 2012-07-08

View user profile

Back to top Go down

Re: Whatchuwant la..???!!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum