Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 70 on Thu May 16, 2019 7:26 am
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Mengenal Pasti Pinjaman yang Berunsurkan Penipuan
by bazinga8888 Sat Jul 27, 2019 12:37 am

» mana mau guna?
by directlylaugh Mon May 13, 2019 4:17 pm

» Kejohanan badminton Baginda 2017
by myrahupz Sat Aug 12, 2017 2:42 am

» Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?
by directlylaugh Mon May 15, 2017 12:49 am

» Data lagi berharga sekarang
by elly123 Fri Nov 11, 2016 3:23 pm

» Plan Mana Yang Boleh Pilih Number Sendiri =D
by mikkesho Fri Jun 17, 2016 6:42 pm

» Celcom tamat kan promosi First gold?
by sooang Fri Apr 08, 2016 9:30 am

» Tak Cukup! Nak Lagi !!!
by jacksiah92 Tue May 12, 2015 9:44 am

» Tanya ttg pelan prabayar yg murah..
by idalina Tue Feb 17, 2015 7:18 am

Top posters
directlylaugh (28)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
mikkesho (21)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
drekyee (20)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
Admin (18)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
starbucklover (17)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
catwang (17)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
bazinga8888 (14)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
bishopten (13)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
truckfood888 (13)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 
jacksiah92 (13)
banyak betul pti di keningau Vote_lcapbanyak betul pti di keningau Voting_barbanyak betul pti di keningau Vote_rcap 

August 2019
MonTueWedThuFriSatSun
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Calendar Calendar


banyak betul pti di keningau

Go down

banyak betul pti di keningau Empty banyak betul pti di keningau

Post by Gabui on Wed Jan 28, 2009 2:10 am

saya dpti keningau seolah2 telah dikuasai oleh org2 asing. Kadang2 menakutkan juga berjalan2 terutama di kawasan maybank sana, amai betul org asing.

Gabui
Guest


Back to top Go down

banyak betul pti di keningau Empty Re: banyak betul pti di keningau

Post by amoi on Thu Jan 29, 2009 12:18 pm

betul tu, saya setuju... keningau ramai betul org asing, risau+takut2 juga saya ketika jalan2...

amoi
Guest


Back to top Go down

banyak betul pti di keningau Empty Re: banyak betul pti di keningau

Post by gerigitan on Fri Jan 30, 2009 8:30 pm

memang betul, ramai betl pti di keningau.
gerigitan
gerigitan

Number of posts : 12
Registration date : 2009-01-30

View user profile

Back to top Go down

banyak betul pti di keningau Empty Re: banyak betul pti di keningau

Post by antipila on Tue Apr 28, 2009 11:27 pm

Itu pti kasih timbak saja sama bakakuk..mengasih samak saja sama keningau dan sabah ini..

antipila
Guest


Back to top Go down

banyak betul pti di keningau Empty Re: banyak betul pti di keningau

Post by Admin on Sat Jan 02, 2010 10:02 am

haha... kalaulah boleh buat begitu...
Admin
Admin
Admin

Number of posts : 18
Registration date : 2009-01-28

View user profile http://portalkeningau.forumotion.com

Back to top Go down

banyak betul pti di keningau Empty Re: banyak betul pti di keningau

Post by Ewod on Wed Oct 13, 2010 4:17 pm

Kalau mau halau itu PTI, jangan upah mereka membuat kerja kontrak, kebun dan sebagainya, dan yang penting lelaki miang jangan kahwin bangsa Diorang, nanti membiak ! yang perempuan jangan gila jantan PATI, ini perempuan tempatan terutama janda-janda berminat dengan pakistan kononnya diorang punya basar, tapi diorang tidak tau lelaki pakistan ini ada dua tiga malah empat bini di negara asal fikir lah jangan mau sedap saja

Ewod

Number of posts : 8
Registration date : 2010-10-13

View user profile

Back to top Go down

banyak betul pti di keningau Empty Re: banyak betul pti di keningau

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum