Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (553)
 
anissophea (505)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


Nak pigi concert GD!!!

View previous topic View next topic Go down

Nak pigi concert GD!!!

Post by popolan on Fri Jun 07, 2013 5:41 pm

alaaa kenape smua concert kat KL jer ya? dtg lah jgk east msia nie.. hihi...
nk pigi concert G Dragon lah pd 22 Jun ni.. sebab ni concert solo dia yg pertama lepas tinggal group bigbang.. nk pigi lah!!!!

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak pigi concert GD!!!

Post by sooang on Mon Jun 10, 2013 7:26 pm

kamu sudah dapat tiket tak???jika tak ada, lupa konsert dia la....sebab RM588 VIP tiket sudah habis dalam 1 jam pada hari pertama, lain tiket juga macam hot cake....

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak pigi concert GD!!!

Post by melindaapang on Tue Jun 11, 2013 2:46 pm

wow! ku jgk fans dia!!keke..ya mmg ku baru check dekat airasiaredtix, smua vip tiket dh habis lah!!!cpt sgt lah...yg lain pon rasa nk habis dh...tp pon jgn risau sbb i pon baru tau jer...kita sebenarnya masih blh menang tiket dia dr xpax!!!!hebat kan ni??sgt senang ajer, cuma tukar ke xpax dan top up RM50 jer..dh blh menang tiket GD yg bernilai RM976 dn ada berpeluang makeover bg GD!!!lg hebat lah ni...selain tu kita org masih dpt pigi tengok rehearsal dia lah...ade free pass blh menang....best kan??!!!korang blh pigi sini tengok: xpax.com.my/promo_gdragon.php


melindaapang

Number of posts : 1
Registration date : 2013-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak pigi concert GD!!!

Post by gongzaimee on Wed Jun 12, 2013 7:33 pm

Begitu senang ke? Kalau dapat menang tu memang sangat baik la. Boleh jimat wang untuk beli ticket dan saya boleh beli flight ticket ke KL nanti.

gongzaimee

Number of posts : 1
Registration date : 2013-06-11

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak pigi concert GD!!!

Post by popolan on Thu Jun 13, 2013 5:08 pm

ari ni ari yg terakhir utk menang tiket tu lah....good luck kat korang smua....hihi... sini ade satu lagu dr GD nk bg smua fans dia!! huhu

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Nak pigi concert GD!!!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum