Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 0 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 0 Guests :: 1 Bot

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 70 on Thu May 16, 2019 7:26 am
Log in

I forgot my password

Latest topics
» mana mau guna?
by directlylaugh Mon May 13, 2019 4:17 pm

» Kejohanan badminton Baginda 2017
by myrahupz Sat Aug 12, 2017 2:42 am

» Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?
by directlylaugh Mon May 15, 2017 12:49 am

» Data lagi berharga sekarang
by elly123 Fri Nov 11, 2016 3:23 pm

» Plan Mana Yang Boleh Pilih Number Sendiri =D
by mikkesho Fri Jun 17, 2016 6:42 pm

» Celcom tamat kan promosi First gold?
by sooang Fri Apr 08, 2016 9:30 am

» Tak Cukup! Nak Lagi !!!
by jacksiah92 Tue May 12, 2015 9:44 am

» Tanya ttg pelan prabayar yg murah..
by idalina Tue Feb 17, 2015 7:18 am

» sape tau prepaid yg mane ade 4G
by lesliemui8888 Wed Jan 28, 2015 3:15 pm

Top posters
directlylaugh (28)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
mikkesho (21)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
drekyee (20)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
Admin (18)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
catwang (17)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
bishopten (13)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
jacksiah92 (13)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
starbucklover (12)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
edward38king (12)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 
gerigitan (12)
Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_lcapKursus Perhubungan Awam OK tak??? Voting_barKursus Perhubungan Awam OK tak??? Vote_rcap 

May 2019
MonTueWedThuFriSatSun
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Calendar Calendar


Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by xinken on Mon Jun 10, 2013 12:17 pm

Hai semua... Nak tanya sikit dekat sini..
Rasa nak ambil kursus perhubungn awam kerana nampak jurucakap syarikat-syarikat memang profesional dan ingin sangat menjadi pentadbir dalam syarikat untuk dapat berhubung dengan luar..
I suka sangat bercakap sejak dari kecil lagi dan berbakat dalam pembentangan... king
Yang i pasti ialah nak jadi wakil sayarikat ni kena ada pengetahuan yang banyak dan betul baru boleh membawa syarikat menjejak trek yang betul untuk bersaing dalam dunia persaingan yang sengit masa kini...
Pada pandangan saya industri ni memang mempunyai masa depan yang cerah..... flower

xinken

Number of posts : 4
Registration date : 2013-06-09

View user profile

Back to top Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Re: Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by kingstone321 on Tue Jun 11, 2013 12:51 pm

Aku juga setuju ada masa depan yg baik jika belajar PR...
Banyak uni skrg ada offer kursus ni pun...
Tapi, susah lah sikit jika nak masuk ke pentadbiran syarikat, hanya jika korang ada pengalaman yg baik...
Jadi tak mungkin lah masuk tahap pentadbiran jika korang baru graduate~~~

kingstone321

Number of posts : 1
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Re: Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by xinken on Wed Jun 12, 2013 3:02 pm

Memang kena ada pengalaman yang baik...
Tapi kalau boleh bekajarlah dulu tentang kebolehan interpersonal dan kemahiran di kalangan pentadbir awam boleh jadi kelebihan nanti masa kerja...
Lagipun dengan adanya pengetahuan dalam sektor kerajaanseperti memahami pelbagai sistem, pendekatan dan proses pentadbiran dan pengurusan dalam sektor awam akan menjadi lebih mudah jika nak jadi pegawai nanti..... Razz

xinken

Number of posts : 4
Registration date : 2013-06-09

View user profile

Back to top Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Re: Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by teddybaggy on Thu Jun 13, 2013 7:17 pm

Kursus Perhubungan awam yang dapat bekerja di sektor kerajaan?
Tidak banyak uni ada kursus ni...
Tapi, saya nampak website ni yang katakan 
Bachelor of Arts (Government & Public Policy) (Hons)
mcam apa yang kau sedang cari...
Tengoklah infonya dalam website Unirazak...

teddybaggy

Number of posts : 2
Registration date : 2013-06-13

View user profile

Back to top Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Re: Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by youmui on Fri Jun 14, 2013 12:50 pm

Wah... Unirazak punya kursus ni memang perfect lah...
Banyak yang boleh belajar seperti ekonomi, institusi kerajaan, politik serta sistem dan proses yang berkaitan dengan perkembangan dan pembangunan dalam sektor awam..
Kerjaya yang mungkin boleh ceburi ialah Pengurus Perhubungan Awam, Penasihat Hal Ehwal Awam serta Perunding Dasar Awam

youmui

Number of posts : 1
Registration date : 2013-06-13

View user profile

Back to top Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Re: Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by teddybaggy on Sun Jun 16, 2013 12:24 am

Betulkan? tapi mungkin ada info yg lebih lanjut dan tepat dalam hari Terbukanya...
pergilah Unirazak dan dapat menang satu Ipad mini pun !!!

teddybaggy

Number of posts : 2
Registration date : 2013-06-13

View user profile

Back to top Go down

Kursus Perhubungan Awam OK tak??? Empty Re: Kursus Perhubungan Awam OK tak???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum