Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 3 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 3 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (561)
 
anissophea (529)
 
SchulzCube (43)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

December 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Calendar Calendar


jom undi!

View previous topic View next topic Go down

pelan yg best kat keningau

0% 0% 
[ 0 ]
14% 14% 
[ 1 ]
29% 29% 
[ 2 ]
57% 57% 
[ 4 ]
0% 0% 
[ 0 ]
 
Total Votes : 7

jom undi!

Post by noorfaridahh on Tue Jul 30, 2013 11:45 pm

eh korang suka pelan yg mane satu yer?nk dgr cadangan korang.. hihi sbb i tgh cari utk smartfon i..
cuma nk yg low usage jer sbb i ni bukan heavy user lah...
tp yg penting tu coverage dia kena baik lah..yg mana satu mempunyai coverage yg terbaik kat keningau yer??
dan harja juga lah jgn mahal sgt eh...best lah kalau ade buat promosi..huhu

noorfaridahh

Number of posts : 1
Registration date : 2013-07-30

View user profile

Back to top Go down

Re: jom undi!

Post by kahhh on Tue Jul 30, 2013 11:52 pm

mestilah digi!!!! dulu pernah pakai u mobile lah, tp pastu dh tukar kpd pelan digi..rasa okei juga jer...jd pun malas nak tukar dah..hehehe

kahhh

Number of posts : 1
Registration date : 2013-07-30

View user profile

Back to top Go down

Re: jom undi!

Post by maniaso on Thu Aug 01, 2013 12:57 am

mereka selalu keluarkan pakej promosi ataupun servis percuma tau? Kita mmg perlu sentiasa bandingkan dn plh plan yg terbaik, mcm tu dptlah kita jimatkan $$..haha.. I pilih U mobile,tgh gunakan U mobile skrg, rasa ni bagui dn yg pentingnya murah sje! pelan yg paling murah so far yg i guna..skrg ada promosi lagi, blh dptkan FREE call & SMS, SIM pack percuma, Unlimited internet usage wv UMI38 dn sbgnya..Ohya yg nombor asal kita blh pakai lahh.. u.com.my/welikeu

maniaso

Number of posts : 1
Registration date : 2013-08-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jom undi!

Post by alamakkkk on Thu Aug 01, 2013 11:42 pm

maniaso wrote:mereka selalu keluarkan pakej promosi ataupun servis percuma tau? Kita mmg perlu sentiasa bandingkan dn plh plan yg terbaik, mcm tu dptlah kita jimatkan $$..haha.. I pilih U mobile,tgh gunakan U mobile skrg, rasa ni bagui dn yg pentingnya murah sje! pelan yg paling murah so far yg i guna..skrg ada promosi lagi, blh dptkan FREE call & SMS, SIM pack percuma, Unlimited internet usage wv UMI38 dn sbgnya..Ohya yg nombor asal kita blh pakai lahh.. u.com.my/welikeu
u mobile tu mmg murah tp coverage x bagui lah...cam nie murah pon x baloi kan....sbb dia masih telco baru jer...
kalo nk, pilih lah telco yg besar mcm digi.....i rasa agak susah kalo u mobile nk bertanding dgn sigi ni.. heh

alamakkkk

Number of posts : 1
Registration date : 2013-08-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jom undi!

Post by nurulazzin on Sat Aug 03, 2013 1:31 am

i mmg undi u mobile lah! haha! sbb mmg sesuai i pelan dia.. seperti blh pakai nom lama balik, ade data, dan murah sgt!!!cuma RM30 sebulan ajer!!!! dan ade sms, panggilan dan internet apps lagi eh!! mmg baloi lah

nurulazzin

Number of posts : 1
Registration date : 2013-08-03

View user profile

Back to top Go down

Re: jom undi!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum