Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (537)
 
anissophea (479)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Servis telco ni teruk sgt!

View previous topic View next topic Go down

Servis telco ni teruk sgt!

Post by louiskee on Mon Feb 24, 2014 4:53 pm

teruk sgt servis skrg dr telco company! servis telco ni mmg penting lah bg kita org yg berniaga kan? stiap kali bila nk p servis center pon kena cari tempat utk parking, susah sgt nk cari satu tempat pon! kadang2 gunakan masa 1jam, mmg bazir lah masa kita! dan bila siap parking, kena beratur plak, tunggu lama sgt jg tau! geram sgt
x kan x de servis yg lebih best bg kita org yg belanja lebih drp seribu sebulan ker??

louiskee

Number of posts : 7
Registration date : 2012-08-14

View user profile

Back to top Go down

Re: Servis telco ni teruk sgt!

Post by drekyee on Tue Feb 25, 2014 8:59 pm

wow, betulkeh belanja 1 ribu setiap bulan??
kalau macam ni i rasa Celcom First Elite ni sesuai dengan kamu...
Nak tau apa tu, tengok TVC ni lah

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Servis telco ni teruk sgt!

Post by 2cent on Wed Feb 26, 2014 8:17 am

ya betul tu apa yg drekyee ckp..plan ini sesuai u sebab ade byk privilege utk penggunanya..
cepatlah daftar celcom first elite di mana2 celcom center atau blue cube..
byknya manfaat yg bagi utk ahlinya macam reserved parking,device care dan pilih nombor yg u suka..layari website ini bolehlah tau lebih lanjut celcom.com.my/personal/plans/elite

2cent

Number of posts : 3
Registration date : 2014-02-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Servis telco ni teruk sgt!

Post by popolan on Thu Feb 27, 2014 9:55 pm

member aku pernah show aku TVC ni, Sharapova adelah duta Celcom First Elite lah.. selain drp celcom, dia jg jd duta bg byk company tau.. Cole Haan, Kanebo, Nike dll... selain tu, Maria Sharapova dia ni untung sbyk 30million setahun eh! hebat kan?

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Servis telco ni teruk sgt!

Post by xinken on Fri Feb 28, 2014 5:48 pm

Namak Ok lah Celcom First Elite ni...
Suka sangat dia punya ada reserve untuk member membeli dulu phone yang akan dilancarkan... Nampak VIP sangat..
Tapi sayang betul i tak dapat jadi member kerana kena guna 1K untuk setiap bulan

xinken

Number of posts : 4
Registration date : 2013-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Servis telco ni teruk sgt!

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum