Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (553)
 
anissophea (505)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Mon May 19, 2014 10:13 pm



Anda semua sedia maklum bahawa forex merupakan lubuk wang terhebat di dunia!
Ramai dah yang mengaut wang beribu-ribu hingga beratus-ratus ribu ringgit daripada forex ni.

Dengan forex trading, anda tak perlu:
- jual barang fizikal mahupun digital
- pergi cari orang seperti MLM
- cari supplier dan hantar barang kepada pelanggan
- buat promosi ke sana dan ke mari


Forex cukup mudah. Dengan hanya komputer, internet dan sedikit modal, anda sudahpun boleh menjadi forex trader.

Potensi yang terdapat pada forex adalah tersangat besar!
Ada seorang trader bernama Khalid dengan mudah dapat menjana 5 angka seminggu dengan hanya meluangkan 1 jam sehari melalui forex!!!

Terlalu banyak produk informasi forex di luar sana, tetapi kebanyakannya
hanyalah berkisar kepada penjualan indicator dan expert advisor (robot forex).
Namun begitu, Khalid telah menghasilkan panduan lengkap dari A-Z mengenai forex dan bagaimana anda juga boleh menjana profit sehingga 5 angka seminggu dengan meluangkan 1 jam sahaja sehari.

Apa yang paling bernilai ialah pendedahan mengenai TEKNIK FOREX SEBENAR yang boleh menghasilkan profit beratus-ratus pips dengan HANYA 1 TRADE!
Ini pertama kali saya melihat screen shot trader yang telah menghasilkan
ratusan pips dalam setiap trade beliau, dan beliau menghasilkannya berulang-
ulang kali sejak tahun 2009 lagi!

Selain itu, Khalid juga turut kongsikan ilmu Money Management, Kawalan Emosi, Penipuan dalam Forex, Kriteria Pemilihan Broker dan macam-macam lagi. Pendek kata, memang serba lengkap lah. Inilah panduan pertama dan terakhir yang patut dimiliki oleh trader dan juga bakal trader.

Untuk melihat sendiri kehebatan forex, bukti pendapatan dan testimonial
TEKNIK FOREX SEBENAR, klik link di bawah:

bit.ly PakarForex4u


Terima kasih.


Last edited by xbest on Fri Feb 06, 2015 5:06 pm; edited 1 time in total

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Tue May 20, 2014 1:39 pm

Kuasai Ilmu Forex dengan mudah dan pantas melalui video tutorial

Berhajat nak belajar Forex?.
Dengan TEKNIK FOREX SEBENAR adalah pilihan yang tepat.
Kini TFS muncul Versi 3 dengan Video tutorial..
lebih mantap padat dan lengkap..
Pertama di Malaysia ..!!
Semua pengguna TFS akan otomatik di Add ke Group TFS
di facebook untuk bimbingan online setiap hari...
sharing info dan analisis setiap hari 24jam.
Jemput ke blog saya:

==> bit.ly RahsiaFXsebenar4u


xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu May 22, 2014 2:45 pm



Kini anda semua boleh mula menghasilkan pendapatan dengan forex
yang berkesan pada hari pertama lagi.Ini kerana saya sediakan satu
pakej forex yang sesuai untuk semua walaupun anda newbie dalam bidang forex.

Lengkap dengan panduan manual bergambar yang ringkas dan mudah faham.
Panduan yang disediakan mengajar bagaimana cara trading forex,
kenali asas forex,benda yang perlu,panduan bagaimana trading manual
dengan terminal dan template / indicator dan pelbagai lagi panduan
teknik disediakan.

Teknik yang disediakan dalam pakej mudah dipraktikkan dan pastinya
anda akan cepat tangkap teknik yang disediakan.

Majoriti trader hanya mampu mendapatkan 10 - 20 pips
sekali trade.
(trader seperti ini dijamin takkan bertahan lama kerana
Money Management tak betul).
Tetapi lihatlah bagaimana TEKNIK FOREX SEBENAR V3
boleh membantu anda mendapatkan RATUSAN PIPS
DENGAN HANYA SEKALI TRADE!!

Mengikut maklumat terkini yang saya terima,
masih terdapat 190 lagi pakej
TEKNIK FOREX SEBENAR V3 yang boleh anda dapatkan.
Selepas ini, harganya akan dinaikkan lagi seperti
sebelum ini.
Jadi anda jangan lepaskan peluang ini yaa.

Cepat, layari

==> Rahsia Jutawan Forex Jana 5 Angka Seminggu

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu Feb 05, 2015 2:46 pm

jika anda sudah memiliki teknik forex sebenar anda pasti tahu teknik "Beli di Akar Jual Di Pucuk" ni salah 1 testimoni pembeli tfs dengan beli di akar jual di pucuk:



sebab tu kenapa saya sarankan agar anda memiliki panduan ini sebagai seorang smart trader saya mesti share info ini kepada anda:)

Ini borang tempahan untuk anda ----> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

Saya tunggu tempahan dari anda ye..

kita jumpa di group nanti..

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Fri Feb 06, 2015 5:06 pm

Saya memperoleh rezeki-rezeki di bawah SECARA SAMBILAN melalui FOREX TRADING. Mahukah anda memiliki pendapatan lumayan, kereta mewah, dan bercuti ke luar negara seperti ini DENGAN HANYA MEMBUAT BEBERAPA KLIK TANPA PERLU MENYENTUH WANG GAJI atau PERNIAGAAN ANDA?

==> http://tinyurl.com/JutawanForex4me



xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Tue Mar 24, 2015 11:43 am

Jika anda sudah memiliki teknik forex sebenar anda pasti tahu teknik "Beli di Akar Jual Di Pucuk" ni salah 1 testimoni pembeli tfs dengan beli di akar jual di pucuk:



sebab tu kenapa saya sarankan agar anda memiliki panduan ini sebagai seorang smart trader saya mesti share info ini kepada anda:)

Ini borang tempahan untuk anda ----> bit.ly PakarForex4u

Saya tunggu tempahan dari anda ye..

kita jumpa di group nanti..

kepada yang sudah memiliki sila rujuk file bernama Pas Eksklusif Secret Group Facebook TEKNIK FOREX SEBENAR - TFS untuk access ke group secret


xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Mon Apr 13, 2015 12:11 am



[b]untuk makluman lanjut, sila lawati:

-->http://tinyurl.com/LubukWang4uu

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Fri Apr 24, 2015 9:00 pm



Saya Khalid Hamid, seorang FULL-TIME FOREX TRADER. Saya merupakan bekas Eksekutif Bank Antarabangsa yang pernah bertugas sebagai CURRENCY ANALYST. Tugas saya ialah menganalisis pergerakan matawang yang digerakkan oleh berita-berita ekonomi.

Selain itu, saya juga aktif membantu para trader serta menyumbangkan tips / artikel dalam forum-forum forex tempatan dan juga antarabangsa.

Pengalaman sebagai currency analyst dan keaktifan berforum selama 8 TAHUN telah banyak membentuk saya menjadi trader seperti yang anda lihat pada hari ini.

Sebelum ini, sejak 2011 saya telah menulis 5 buah ebook berjudul TEKNIK FOREX SEBENAR V1, V2, V3, V4 dan V5. Kini, setelah melalui banyak proses penambahbaikan selama 1 tahun setengah, ia kembali dengan versi lebih mantap iaitu TEKNIK FOREX SEBENARTM EDISI KE-6.


Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u


xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu Apr 30, 2015 10:05 am

Lihat Apakata Pembeli Forex Sebenar:



Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Mon May 04, 2015 5:36 pm



Anda sudah didedahkan peluang ini.
Dapatkan sekarang!

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu May 07, 2015 8:05 am

SAYA MAHU ANDA BERJAYA DALAM FOREX!!
Kerana itulah saya telah menghasilkan…




Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu May 14, 2015 8:34 pm

TETAPI FOREX BUKANLAH SEMUDAH ITU KALAU ILMU ANDA TAK BETUL! Anda mungkin akan kerugian beribu-ribu (atau puluhan ribu, dan mungkin juga ratusan ribu) ringgit dalam masa beberapa hari (atau jam) sahaja! Bacalah “tragedi sadis forex” di bawah:



Untuk maklumat lanjut, sila ke laman web kami:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Sat May 16, 2015 4:13 pm

Teknik Forex Sebenar Jana RM50K
#######################

Saudara Khalid yang mendedahkan TEKNIK FOREX SEBENAR
yang boleh menghasilkan profit beratus-ratus pips
dengan HANYA 1 TRADE!

untuk makluman lanjut, sila lawati:


--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Wed May 20, 2015 4:13 pm

Pengalaman sebagai currency analyst dan keaktifan berforum selama 8 TAHUN telah banyak membentuk saya menjadi trader seperti yang anda lihat pada hari ini.

Sebelum ini, sejak 2011 saya telah menulis 5 buah ebook berjudul TEKNIK FOREX SEBENAR V1, V2, V3, V4 dan V5. Kini, setelah melalui banyak proses penambahbaikan selama 1 tahun setengah, ia kembali dengan versi lebih mantap iaitu TEKNIK FOREX SEBENARTM EDISI KE-6.
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u


xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Wed May 27, 2015 1:37 pm



Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu Jun 04, 2015 8:57 pm


Saya Khalid Hamid, seorang FULL-TIME FOREX TRADER. Saya merupakan bekas Eksekutif Bank Antarabangsa yang pernah bertugas sebagai CURRENCY ANALYST. Tugas saya ialah menganalisis pergerakan matawang yang digerakkan oleh berita-berita ekonomi.

Selain itu, saya juga aktif membantu para trader serta menyumbangkan tips / artikel dalam forum-forum forex tempatan dan juga antarabangsa.

Lagi info, klik di bawah:
-> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u



xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Sat Jun 06, 2015 9:36 pm



Anda sudah didedahkan peluang ini.
Dapatkan sekarang!

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Mon Jun 08, 2015 1:48 pm



Lihat bagaimana TEKNIK FOREX SEBENAR TERKINI
boleh membantu anda untuk meraih pendapatan 5 angka
dalam masa 7 hari sahaja!

Anda sudah didedahkan peluang ini.
Dapatkan sekarang!

==> [url="http://tinyurl.com/LubukWang4uu"]TEKNIK FOREX SEBENAR[/url]

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Wed Jun 10, 2015 8:47 pm

Pengalaman sebagai currency analyst dan keaktifan berforum selama 8 TAHUN telah banyak membentuk saya menjadi trader seperti yang anda lihat pada hari ini.

Sebelum ini, sejak 2011 saya telah menulis 5 buah ebook berjudul TEKNIK FOREX SEBENAR V1, V2, V3, V4 dan V5. Kini, setelah melalui banyak proses penambahbaikan selama 1 tahun setengah, ia kembali dengan versi lebih mantap iaitu TEKNIK FOREX SEBENARTM EDISI KE-6.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u



xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Thu Jun 11, 2015 4:46 pm



TEKNIK FOREX SEBENAR TERKINI
boleh membantu anda untuk meraih pendapatan 5 angka
dalam masa 7 hari sahaja!

http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Fri Jun 12, 2015 11:09 am



TEKNIK FOREX SEBENAR TERKINI
boleh membantu anda untuk meraih pendapatan 5 angka
dalam masa 7 hari sahaja!

TEKNIK FOREX SEBENAR

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Sun Jun 14, 2015 5:20 pm

Gagal dalam FOREX/MLM/jadi agen affiliate/bisnes menjanjikan kekayaan?
Anda mahu menceburi FOREX?

Teknik Forex Sebenar oleh Khalid Hamid membantu anda berjaya dalam FOREX tanpa GAGAl!!
Panduan yang diberikan positif berjaya jika anda ikut!!
Percayalah anda akan 100% gagal dalam FOREX tanpa ilmu!!
Dulu versi 1 sekarang sudah versi 5 dan terbukti berkesan!!
Siap 60hari pulangan jaminan pulangan wang diberikan jika tidak puas hati!!
Harga jualan sudah naik dan jangan lambat rembat kerana mungkin tahun 2015 akan dinaikkan lagi mahal!!

Boleh rujuk disini --> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u



xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Wed Jun 17, 2015 7:31 am



Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Fri Jun 19, 2015 9:32 am



FOREX BUKANLAH SEMUDAH ITU KALAU ILMU ANDA TAK BETUL!
Anda mungkin akan kerugian beribu-ribu (atau puluhan ribu, dan mungkin juga ratusan ribu)
ringgit dalam masa beberapa hari (atau jam) sahaja!
Untuk maklumat lanjut, sila lawati:

==> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u

xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by xbest on Wed Jun 24, 2015 12:43 pm

Forex cukup mudah. Dengan hanya komputer, internet dan sedikit modal,
anda sudahpun boleh menjadi forex trader.

untuk maklumat lanjut, sila lawati:

--> http://tinyurl.com/FxPowerRM2u




xbest

Number of posts : 553
Registration date : 2014-04-30

View user profile

Back to top Go down

Re: Teknik Forex Sebenar Jana 5 Angka Seminggu

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum