Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (547)
 
anissophea (494)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

September 2017
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar


Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

View previous topic View next topic Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by directlylaugh on Tue May 09, 2017 1:14 am

Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

directlylaugh

Number of posts : 11
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by drekyee on Tue May 09, 2017 5:17 pm

Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by edward38king on Wed May 10, 2017 11:08 am

directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

Aku pakai kerusi urut ogawa sekarang ni. So far okay laa guna kerusi urut ni sbb lepas ni dah tak payah g pusat mengurut kalau lenguh2 dah. Kalau nak tanya apa2, aku rasa better kau pergi oulet2 ogawa kat shopping mall. Senang sikit nak survey design ke harga semua. Cool

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by edward38king on Wed May 10, 2017 11:25 am

drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?

Haa kau ada cimb x? Kalau cimb user boleh dapat mother's day promotion weii. Kalau kau ada cimb g tengok latest hari ibu
promotion. Mana tahu berkenan nak beli pulak.

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by popolan on Thu May 11, 2017 5:16 pm

drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?
Try tu ok x?? Biasanya ok je... Hari ibu nk beli tu ke.. Mahal juga... Ko sure ke?

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by popolan on Thu May 11, 2017 5:18 pm

directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.
Ko nk Tanya apa ye?? Pernah try dulu dulu punya.. Skrg x ada masa.. Bz keje ><

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by sooang on Fri May 12, 2017 9:46 am

popolan wrote:
drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?
Try tu ok x?? Biasanya ok je... Hari ibu nk beli tu ke.. Mahal juga... Ko sure ke?


Memang laa harga Ogawa ni mahal sikit tapi atas kerusi urut jugak sebab dia banyak jenis kan. Tapi even harga dia mahal sikit, quality dia memang tip top. Selesa pulak tu kalau guna kerusi urut tu. Siap boleh tido kalau duduk atas kerusi urut tu. Haritu aku dah g try dah kerusi urut ogawa ni.

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by sooang on Fri May 12, 2017 9:48 am

popolan wrote:
drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?
Try tu ok x?? Biasanya ok je... Hari ibu nk beli tu ke.. Mahal juga... Ko sure ke?


Walaupun mahal harga dia tapi sekarang ni dah ada installment plan kan. Senang sikit nak bayar. Tak ada laa kena byr sedebuk cash. Lagipun kan sekarang tengah promotion parents day. So, murah laa sikit ada promotion.

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by sooang on Fri May 12, 2017 9:53 am

edward38king wrote:
directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

Aku pakai kerusi urut ogawa sekarang ni. So far okay laa guna kerusi urut ni sbb lepas ni dah tak payah g pusat mengurut kalau lenguh2 dah. Kalau nak tanya apa2, aku rasa better kau pergi oulet2 ogawa kat shopping mall. Senang sikit nak survey design ke harga semua. Cool

Betul tu. Kalau dah pakai kerusi urut ni dah x pyh nak g pusat urut pulak. Nak g pusat urut tu pun satu hal pulak nak kena hadap jem, tol semua pastu tak ada masa nak g mengurut2 ni. Baik beli je. Kalau hari2 g mngurut, sama jugak kos tu dgn kerusi urut.

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by directlylaugh on Mon May 15, 2017 12:41 am

sooang wrote:
edward38king wrote:
directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

Aku pakai kerusi urut ogawa sekarang ni. So far okay laa guna kerusi urut ni sbb lepas ni dah tak payah g pusat mengurut kalau lenguh2 dah. Kalau nak tanya apa2, aku rasa better kau pergi oulet2 ogawa kat shopping mall. Senang sikit nak survey design ke harga semua. Cool

Betul tu. Kalau dah pakai kerusi urut ni dah x pyh nak g pusat urut pulak. Nak g pusat urut tu pun satu hal pulak nak kena hadap jem, tol semua pastu tak ada masa nak g mengurut2 ni. Baik beli je. Kalau hari2 g mngurut, sama jugak kos tu dgn kerusi urut.

Hahaha~ Betul2 tu... kalau ada isteri tu... mesti tanya pg mana tu malam2 lagi2... Hahaha~ Lagi baik duduk rumah je... dapat relax dan tengok youtube je.

directlylaugh

Number of posts : 11
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by directlylaugh on Mon May 15, 2017 12:49 am

Aku rasa akan tengok je ogawa... Mungkin akan buat bayaran ansuran... Tapi yg 1st payment rasanya akan byr lebih sikit.

directlylaugh

Number of posts : 11
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum