Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 70 on Thu May 16, 2019 7:26 am
Log in

I forgot my password

Latest topics
» mana mau guna?
by directlylaugh Mon May 13, 2019 4:17 pm

» Kejohanan badminton Baginda 2017
by myrahupz Sat Aug 12, 2017 2:42 am

» Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?
by directlylaugh Mon May 15, 2017 12:49 am

» Data lagi berharga sekarang
by elly123 Fri Nov 11, 2016 3:23 pm

» Plan Mana Yang Boleh Pilih Number Sendiri =D
by mikkesho Fri Jun 17, 2016 6:42 pm

» Celcom tamat kan promosi First gold?
by sooang Fri Apr 08, 2016 9:30 am

» Tak Cukup! Nak Lagi !!!
by jacksiah92 Tue May 12, 2015 9:44 am

» Tanya ttg pelan prabayar yg murah..
by idalina Tue Feb 17, 2015 7:18 am

» sape tau prepaid yg mane ade 4G
by lesliemui8888 Wed Jan 28, 2015 3:15 pm

Top posters
directlylaugh (28)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
mikkesho (21)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
drekyee (20)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
Admin (18)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
catwang (17)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
bishopten (13)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
jacksiah92 (13)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
starbucklover (12)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
edward38king (12)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 
gerigitan (12)
Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_lcapOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Voting_barOgawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Vote_rcap 

June 2019
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar


Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by directlylaugh on Tue May 09, 2017 1:14 am

Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

directlylaugh

Number of posts : 28
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by drekyee on Tue May 09, 2017 5:17 pm

Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?

drekyee

Number of posts : 20
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by edward38king on Wed May 10, 2017 11:08 am

directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

Aku pakai kerusi urut ogawa sekarang ni. So far okay laa guna kerusi urut ni sbb lepas ni dah tak payah g pusat mengurut kalau lenguh2 dah. Kalau nak tanya apa2, aku rasa better kau pergi oulet2 ogawa kat shopping mall. Senang sikit nak survey design ke harga semua. Cool

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by edward38king on Wed May 10, 2017 11:25 am

drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?

Haa kau ada cimb x? Kalau cimb user boleh dapat mother's day promotion weii. Kalau kau ada cimb g tengok latest hari ibu
promotion. Mana tahu berkenan nak beli pulak.

edward38king

Number of posts : 12
Registration date : 2011-09-05

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by popolan on Thu May 11, 2017 5:16 pm

drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?
Try tu ok x?? Biasanya ok je... Hari ibu nk beli tu ke.. Mahal juga... Ko sure ke?

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by popolan on Thu May 11, 2017 5:18 pm

directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.
Ko nk Tanya apa ye?? Pernah try dulu dulu punya.. Skrg x ada masa.. Bz keje ><

popolan

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-13

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by sooang on Fri May 12, 2017 9:46 am

popolan wrote:
drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?
Try tu ok x?? Biasanya ok je... Hari ibu nk beli tu ke.. Mahal juga... Ko sure ke?


Memang laa harga Ogawa ni mahal sikit tapi atas kerusi urut jugak sebab dia banyak jenis kan. Tapi even harga dia mahal sikit, quality dia memang tip top. Selesa pulak tu kalau guna kerusi urut tu. Siap boleh tido kalau duduk atas kerusi urut tu. Haritu aku dah g try dah kerusi urut ogawa ni.

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by sooang on Fri May 12, 2017 9:48 am

popolan wrote:
drekyee wrote:Pernah try~~ Tengah fikir nk beli x... utk hari ibu yg dekat in... Ko nk tanya apa?
Try tu ok x?? Biasanya ok je... Hari ibu nk beli tu ke.. Mahal juga... Ko sure ke?


Walaupun mahal harga dia tapi sekarang ni dah ada installment plan kan. Senang sikit nak bayar. Tak ada laa kena byr sedebuk cash. Lagipun kan sekarang tengah promotion parents day. So, murah laa sikit ada promotion.

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by sooang on Fri May 12, 2017 9:53 am

edward38king wrote:
directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

Aku pakai kerusi urut ogawa sekarang ni. So far okay laa guna kerusi urut ni sbb lepas ni dah tak payah g pusat mengurut kalau lenguh2 dah. Kalau nak tanya apa2, aku rasa better kau pergi oulet2 ogawa kat shopping mall. Senang sikit nak survey design ke harga semua. Cool

Betul tu. Kalau dah pakai kerusi urut ni dah x pyh nak g pusat urut pulak. Nak g pusat urut tu pun satu hal pulak nak kena hadap jem, tol semua pastu tak ada masa nak g mengurut2 ni. Baik beli je. Kalau hari2 g mngurut, sama jugak kos tu dgn kerusi urut.

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by directlylaugh on Mon May 15, 2017 12:41 am

sooang wrote:
edward38king wrote:
directlylaugh wrote:Rasanya nk beli Ogawa tapi nk tau kalau ada org pernah cuba atau beli.. Nk tanya benda.

Aku pakai kerusi urut ogawa sekarang ni. So far okay laa guna kerusi urut ni sbb lepas ni dah tak payah g pusat mengurut kalau lenguh2 dah. Kalau nak tanya apa2, aku rasa better kau pergi oulet2 ogawa kat shopping mall. Senang sikit nak survey design ke harga semua. Cool

Betul tu. Kalau dah pakai kerusi urut ni dah x pyh nak g pusat urut pulak. Nak g pusat urut tu pun satu hal pulak nak kena hadap jem, tol semua pastu tak ada masa nak g mengurut2 ni. Baik beli je. Kalau hari2 g mngurut, sama jugak kos tu dgn kerusi urut.

Hahaha~ Betul2 tu... kalau ada isteri tu... mesti tanya pg mana tu malam2 lagi2... Hahaha~ Lagi baik duduk rumah je... dapat relax dan tengok youtube je.

directlylaugh

Number of posts : 28
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by directlylaugh on Mon May 15, 2017 12:49 am

Aku rasa akan tengok je ogawa... Mungkin akan buat bayaran ansuran... Tapi yg 1st payment rasanya akan byr lebih sikit.

directlylaugh

Number of posts : 28
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x? Empty Re: Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum