Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (537)
 
anissophea (479)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

August 2017
MonTueWedThuFriSatSun
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031   

Calendar Calendar


Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

View previous topic View next topic Go down

Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by klow361 on Mon Jun 24, 2013 5:02 pm

Ari tuh nampak Sony Xperia Z tablet jual RM1999. Adakah berbaloi utk beli 1?

klow361

Number of posts : 1
Registration date : 2013-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by thaisiam111 on Tue Jun 25, 2013 4:15 pm

Tablets macam ni tak boleh call kan? Tak ada guna la. Tengok file pun tak boleh edit. Harga untuk ni mahal sikit la. Tapi technology dia bagi water resistance tu quite ok. Bagi siapa yang berniaga selalu kena air. Boleh guna la ni.

thaisiam111

Number of posts : 1
Registration date : 2013-06-23

View user profile

Back to top Go down

Re: Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by truckfood888 on Wed Jun 26, 2013 12:43 pm

thaisiam111 wrote:Tablets macam ni tak boleh call kan? Tak ada guna la. Tengok file pun tak boleh edit. Harga untuk ni mahal sikit la. Tapi technology dia bagi water resistance tu quite ok. Bagi siapa yang berniaga selalu kena air. Boleh guna la ni.
Saya rasa beli gadget dengan plan lebih bagus la. Boleh jimat sikit sebab mesti guna data kan? Yang saya tahu ni Celcom buat plan mereka dan jual dengan harga RM1438 je. Lebih berbaloi berbanding dengan tak ada plan kan? 8.1MP rear camera, 2.2MP front camera. MP bagi gadget ni besarla. Boleh ambil gambar the tablets. Cuba tengok adv mereka.


truckfood888

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by truckfood888 on Fri Jun 28, 2013 7:31 pm

sesiap dah beli?

truckfood888

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by spanner222 on Sun Jun 30, 2013 11:53 am

truckfood888 wrote:
thaisiam111 wrote:Tablets macam ni tak boleh call kan? Tak ada guna la. Tengok file pun tak boleh edit. Harga untuk ni mahal sikit la. Tapi technology dia bagi water resistance tu quite ok. Bagi siapa yang berniaga selalu kena air. Boleh guna la ni.

truckfood888 wrote:Saya rasa beli gadget dengan plan lebih bagus la. Boleh jimat sikit sebab mesti guna data kan? Yang saya tahu ni Celcom buat plan mereka dan jual dengan harga RM1438 je. Lebih berbaloi berbanding dengan tak ada plan kan? 8.1MP rear camera, 2.2MP front camera. MP bagi gadget ni besarla. Boleh ambil gambar the tablets. Cuba tengok adv mereka.


Betul ke Celcom jual dgn harge ni? Pd pendapat saya, sewaktu ada gadget baru diperkenalkan, semua telco akan keluarkan serentak. Saya paling suka dia kalis air. Waktu itu ipad saya jatuh dlm air dan rosak terus. Repair kos saya RM1k!
avatar
spanner222

Number of posts : 7
Registration date : 2013-06-26

View user profile

Back to top Go down

Re: Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by truckfood888 on Sun Jun 30, 2013 11:58 am

spanner222 wrote:
truckfood888 wrote:
thaisiam111 wrote:Tablets macam ni tak boleh call kan? Tak ada guna la. Tengok file pun tak boleh edit. Harga untuk ni mahal sikit la. Tapi technology dia bagi water resistance tu quite ok. Bagi siapa yang berniaga selalu kena air. Boleh guna la ni.

truckfood888 wrote:Saya rasa beli gadget dengan plan lebih bagus la. Boleh jimat sikit sebab mesti guna data kan? Yang saya tahu ni Celcom buat plan mereka dan jual dengan harga RM1438 je. Lebih berbaloi berbanding dengan tak ada plan kan? 8.1MP rear camera, 2.2MP front camera. MP bagi gadget ni besarla. Boleh ambil gambar the tablets. Cuba tengok adv mereka.


Betul ke Celcom jual dgn harge ni? Pd pendapat saya, sewaktu ada gadget baru diperkenalkan, semua telco akan keluarkan serentak. Saya paling suka dia kalis air. Waktu itu ipad saya jatuh dlm air dan rosak terus. Repair kos saya RM1k!

Setakat ni saya hanya nampak Celcom buat iklan. Saya dengar lain telco akan launch bulan depan tapi saya tak nampak apa2 iklan tentang Xperia Tablet Z. Saya bagi link ni boleh rujuk kalao awak berminat…



truckfood888

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-25

View user profile

Back to top Go down

Re: Sony Xperia Tablets Z dengan harga ini berbaloi?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum