Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
xbest (553)
 
anissophea (505)
 
SchulzCube (42)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 

October 2017
MonTueWedThuFriSatSun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Calendar Calendar


Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

View previous topic View next topic Go down

Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by pikochew on Mon Jun 04, 2012 1:38 pm

I dengar kata Celcom akan adakan The I Love Tablet Fair hujung minggu ni...
Tapi tak tau pulak mana tempat tu... Siapa yang tahu ???
I dah cukup badget ni.. Nak cari Samsung Galaxy tab 7.7 Laughing

pikochew

Number of posts : 6
Registration date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by bishopten on Tue Jun 05, 2012 3:45 am

oh.tu kat One Borneo Mall punya ke? 8 jun - 10 jun
sepatutnya 10am-10pm
pergi la awal sikit sebab biasanya banyak orang.. nak jalan pon susah! :S
butir2 boleh tengok sini
celcom.com.my/smartphones/tabletfair.php


bishopten

Number of posts : 7
Registration date : 2012-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by catwang on Tue Jun 05, 2012 2:14 pm

tablet fair dr celcom? so, hanya ade tablet jer? kalo nak iphone dan blackberry, ade ker??

catwang

Number of posts : 14
Registration date : 2012-06-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by andychong24 on Tue Jun 05, 2012 2:41 pm


tablet fair? ade bende sebegitu ke? jual tablet aje? wah i pun nak tahu kat mane ni... kene update sdr ttg gadget2 baru kat pasaran kakaka.

andychong24

Number of posts : 1
Registration date : 2012-06-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by drekyee on Wed Jun 06, 2012 12:45 pm

Kawan, tak payah lah pergi, bazir masa saja.... Sad biasa tak lak stock punya lah…..
Macam PC fair… susah susah baris berjam-jam, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak....

drekyee

Number of posts : 7
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by mikkesho on Thu Jun 07, 2012 3:18 pm

catwang wrote:tablet fair dr celcom? so, hanya ade tablet jer? kalo nak iphone dan blackberry, ade ker??
haha x la, mereka jugak ade smartphone dan gajet lain.. jgn risau Smile
oh ya, cakap ttg pasal RM888, korang tau x semasa pelancaran samsung galaxy 3, celcom jual model ni dgn hanya RM888 jer..harap mereka buat promo ni dlm fair tu jugak.. anyway, utk maklumat yg lanjut, blh check kat sini.. bit.ly/GSFXvV

mikkesho

Number of posts : 16
Registration date : 2012-06-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by bishopten on Thu Jun 07, 2012 6:31 pm

drekyee wrote:Kawan, tak payah lah pergi, bazir masa saja.... Sad biasa tak lak stock punya lah…..
Macam PC fair… susah susah baris berjam-jam, masa sampai kita puya turn, tak lak stock pulak....

kalau u x mau beratur, beli yg original harga tu la. lebih mahal kan?
kawan aku beli tu galaxy tab 10.1 semasa fair yg lepas. RM888 ja. tapi kena sign pakej la

bishopten

Number of posts : 7
Registration date : 2012-05-31

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by pikochew on Fri Jun 08, 2012 2:29 pm

Galaxy Slll hanya untuk RM888??? Betul keh, macam tak percaya lah…..
Siapa tahu Bila dan berapa unit yang akan ada offer macam ni?????
Macam ni I kena pergi sana hari ni jugak takut ketinggalan pulak......
mungkin dapat barangan percuma kat sana... Razz

pikochew

Number of posts : 6
Registration date : 2011-09-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by bazinga8888 on Sat Jun 09, 2012 1:42 am

memang awal2 dah banyak orang! aku dah beli iPhone4s <RM600 ja dgn pelan celcom dan sign auto billing utk 5% off kat bill bulanan. dapat free screen protector, casing jugak.

bazinga8888

Number of posts : 5
Registration date : 2012-06-09

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by miniang on Sun Jun 10, 2012 12:56 pm

omg sy ingat hari akhir org mesti x ramai sgt.. tapi bukan!!! ramai orgnye.. tapi sy masih tunggu surprise sales mereka dan jugak cabutan bertuah.. harap tidak balik dgn tangan kosong.. korang blh tengok gambar2 event tu kat sini.. www (.) facebook (.) com (/) xpaxfb

miniang

Number of posts : 2
Registration date : 2012-06-10

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa tau tentang " The I Love Tablet Fair"???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum