Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 16 on Sun Jul 14, 2013 3:11 pm
Log in

I forgot my password

Top posters
anissophea (621)
 
Admin (18)
 
mikkesho (16)
 
catwang (14)
 
gerigitan (12)
 
edward38king (12)
 
directlylaugh (11)
 
popolan (11)
 
sooang (10)
 
truckfood888 (10)
 

September 2018
MonTueWedThuFriSatSun
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Calendar Calendar


Siapa pigi concert J.LO pada 2 DEC ?

Go down

Siapa pigi concert J.LO pada 2 DEC ?

Post by directlylaugh on Tue Nov 20, 2012 7:03 pm

Tiket konsert J.LO terlalu mahal la, RM658 eh. mana ada kemampuan utk beli kan. rugi betui juga kalo tak pigi, sbb mmg sexy semasa menari. amboi ! siapa kat sini akan pigi tengok J.LO pulak ?

directlylaugh

Number of posts : 11
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa pigi concert J.LO pada 2 DEC ?

Post by jacksiah92 on Wed Nov 21, 2012 8:35 pm

memang rugi kalo x pi!!

macam ni lah, awak reti menari tak? kalo bulih kan.. awak ambil gambar 3 keping, yang menari pose J Lo itu.. kemudian hantar MMS ke 20000 sebelum 25 nov 2012.. macam tu kan, awak dapat tiket percuma tu!!
apa lagi, kalo gambar awak teror betui.. awak boleh ke singapura melihatnya lagi, percuma!
avatar
jacksiah92

Male
Number of posts : 9
Registration date : 2012-11-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa pigi concert J.LO pada 2 DEC ?

Post by directlylaugh on Thu Nov 22, 2012 11:25 pm

i blh menari !! kalo kena hantar gmbar, tnetunya hanya yg sexy punya gambar lahh.. kalo i menang dgn gambar sexy saya, maka semua berbaloi lah, x pyh guna wang, pun ada konsert tengok..siok dan bestnya... i kena try lagi..

directlylaugh

Number of posts : 11
Registration date : 2012-07-07

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa pigi concert J.LO pada 2 DEC ?

Post by jacksiah92 on Fri Nov 23, 2012 7:20 pm

Aku rasa banyak orang juga dah hantar gambar tu.. memang hangat berita ni, aku ke sekolah pun dapat dengar, terbukitlah dia memang betui betui popular, J Lo itu.. hmm....

oh ya, kalo kamurang hendak melihatnya di singapura ke Malaysia ke, cuba rujuk yang ini???
bit.ly/MMSJlo
bit.ly/TCJLo
avatar
jacksiah92

Male
Number of posts : 9
Registration date : 2012-11-21

View user profile

Back to top Go down

Re: Siapa pigi concert J.LO pada 2 DEC ?

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum