Portal Keningau
Selamat datang ke Portal Keningau... jika sudi, sila daftar/login...
Who is online?
In total there are 2 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 2 Guests

None

[ View the whole list ]


Most users ever online was 70 on Thu May 16, 2019 7:26 am
Log in

I forgot my password

Latest topics
» Mengenal Pasti Pinjaman yang Berunsurkan Penipuan
by starbucklover Thu Jul 18, 2019 2:48 pm

» mana mau guna?
by directlylaugh Mon May 13, 2019 4:17 pm

» Kejohanan badminton Baginda 2017
by myrahupz Sat Aug 12, 2017 2:42 am

» Ogawa? ada org x pernah cuba atau pernah beli x?
by directlylaugh Mon May 15, 2017 12:49 am

» Data lagi berharga sekarang
by elly123 Fri Nov 11, 2016 3:23 pm

» Plan Mana Yang Boleh Pilih Number Sendiri =D
by mikkesho Fri Jun 17, 2016 6:42 pm

» Celcom tamat kan promosi First gold?
by sooang Fri Apr 08, 2016 9:30 am

» Tak Cukup! Nak Lagi !!!
by jacksiah92 Tue May 12, 2015 9:44 am

» Tanya ttg pelan prabayar yg murah..
by idalina Tue Feb 17, 2015 7:18 am

Top posters
directlylaugh (28)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
mikkesho (21)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
drekyee (20)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
Admin (18)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
catwang (17)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
starbucklover (13)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
bishopten (13)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
jacksiah92 (13)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
edward38king (12)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 
gerigitan (12)
prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_lcapprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Voting_barprepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Vote_rcap 

July 2019
MonTueWedThuFriSatSun
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    

Calendar Calendar


prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by spanner222 on Fri Dec 19, 2014 6:57 pm

prepaid mana yg best la ni? ramai yg jual prepaid la ni.. mcm2 ada.. smlm bapak i tanya mana yg elok prepaid.. sbb nk pakai prepaid, dia trminate postpaid smlm sbb fon dia kna curi kemarin.. i ckp cr je yg murah yg best.. yg intrnet ok line ok.. apa plg best skang ni? byk sgt kat pasaran..susah nk pilih ler...
spanner222
spanner222

Number of posts : 7
Registration date : 2013-06-26

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by Razor on Mon Dec 22, 2014 2:03 pm

prepaid? knpe ko nk prepaid? prepaid byk problem la bro.. nnti ayah ko akan suruh ko je utk cari utk die topup.. suruh ayah ko amik package fon baru.. mcm iphone 6 plus, ade package utk rm128 per bulan, call sms sume rm0.15 je, pas tu data dpt 6gb.. MCM YES je kan? suruh ayah ko amik tu!
Razor
Razor

Number of posts : 1
Registration date : 2014-12-22

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by montyashley on Tue Dec 23, 2014 10:08 am

pakai je xpax.. aku dh pakai dr taun lepas lg.. okey je.. line pon laju kalau d kmpung.. call nk borak lama2 dgn kwn pon best.. murah ja.. 3 sen seminit

montyashley

Number of posts : 4
Registration date : 2011-09-04

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by Jite on Tue Dec 23, 2014 10:17 pm

Razor wrote:prepaid? knpe ko nk prepaid? prepaid byk problem la bro.. nnti ayah ko akan suruh ko je utk cari utk die topup.. suruh ayah ko amik package fon baru.. mcm iphone 6 plus, ade package utk rm128 per bulan, call sms sume rm0.15 je, pas tu data dpt 6gb.. MCM YES je kan? suruh ayah ko amik tu!

Suspect Suspect HAHA.. RM128? mahal la broo.. prepaid lbh bagus! ak skrg gune xpax iox je...

klau u amik xpax iox tu, offer diorg mmg byk.. Mmg betul ckp montyashley tu.. 6gb data, ak byr RM96 je.. call dgn sms bkn mahal pon.. 33 sen utk 10 min call, 4 sen utk tiap2 msg.. haha.. tu pon, ak blh batal pelan dgn sng klau ak nk control bajet ak..

Jite

Number of posts : 3
Registration date : 2014-12-23

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by sooang on Wed Dec 24, 2014 9:14 am

ayah aku ckp dia hari tu tgk iklan tv. xpax ada bg free games? dia minta aku tanyakan kat org. bkn ape, ayah aku main game tak lah selalu, cuma nak bg adik kecik aku tu main. dari nak kena download guna quota, baik dia amik free je katenye. jimat byk. sesape tahu kat sini pasal xpax tu?

sooang

Number of posts : 10
Registration date : 2013-06-10

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by louiskee on Fri Dec 26, 2014 9:40 am

jgn der. xpx ni perangkap je ni. nampak mcm best. sok kau dah terlajak dl ke ape ke kan, gasak nak byr quota yg dah exceed tu. sanggup?

louiskee

Number of posts : 11
Registration date : 2012-08-14

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by Jite on Mon Dec 29, 2014 11:16 pm

louiskee wrote:jgn der. xpx ni perangkap je ni. nampak mcm best. sok kau dah terlajak dl ke ape ke kan, gasak nak byr quota yg dah exceed tu. sanggup?

knpe ko ckp perangkap? xde la, yg game quota tuh, mmg btul, ko jgn igt 10 games tu sekali je.. 10 games utk SEHARI. KALAU!:
29/12/2014, ak download 10 games.
30/12/2014, ak blh download lg 10 games.

xde perangkap, ak da testing.

Jite

Number of posts : 3
Registration date : 2014-12-23

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by spanner222 on Tue Dec 30, 2014 10:16 am

call rates okay tak? ada sesiapa blh tlg vouch?
spanner222
spanner222

Number of posts : 7
Registration date : 2013-06-26

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by starbucklover on Tue Dec 30, 2014 1:06 pm

tp mslh nya kalau date xpired, krdt dh x boley guna kalau ada bnyk lg pon.. dh kna topup balik.. susah kalau time travel or bisnes.. Mad
starbucklover
starbucklover

Number of posts : 13
Registration date : 2011-09-10

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by Jite on Wed Dec 31, 2014 8:10 pm

call sume bkn isu utk xpax la.. ko tgk call rate xpax nih dgn telco lain, haha ak x rasa credit turun pon klau call member2 ak.. tgk gambar ni

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Iox_promotions_v_cce871d3-85a5-4d19-89cf-6a07e8200ae2

skrg mane2 blh dpt topup pon.. 7-11 mmg ade kat mane2 pon skrg, klau tu susah nk cari, online pon blh, atm pon blh, restaurant pon blh..

Jite

Number of posts : 3
Registration date : 2014-12-23

View user profile

Back to top Go down

prepaid, postpaid..mcm mana la ni??? Empty Re: prepaid, postpaid..mcm mana la ni???

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum